Seran Bugün kontrole gittim doktor dedi şekeri biraz azaltman gerek. Bebişin ölçüler 1 hafta önden gidiyormuş böyle devam ederse şeker yüklemesi yapmak gerekir felan dedi. Sıkıntılı bir durum söz konusu mu bilgi verir misiniz lütfen 🙏
Sersel_15 Seran bebek önden gidiyorsa şeker yüklemesi tavsiye ediyor bazı doktorlar bence hiç sıkıntı yapma doktorun yaptır diyorsa yaptırırsın
2022bebeki Seran 2 hafta ileri ya da geri çok önemli değil. Ama yine de şekeri,hamur işini kisitlamaniz hem bebege hem siizn kilo aliminiz için çok fayda saglar🤗
Seran Sersel_15 her hangi bir risk var mı şu an ben tam anlayamadım e haliyle bi strese girdim felan 😒
Sedanurpolatkan Seran 1 hafta önden gidiyor olmasında bir problem yok 2 haftaya kadar önden veya geriden gelmesi normal kabul ediliyor ilerleyen zamanda normal haftasına da döner muhtemelen
Seran 2022bebeki ama işte şöyle bir durum var hamileliğimi öğrendiğimde 74.5 kiloydum sonrasında 1 ay içinde 71’e düştüm ve 3 aydır sabit 71 kiloyum yani hiçbir şekilde kilo alımım olmadı. O durum benim kafamı karıştırdı 🥺😒
2022bebeki Seran bebeğin önden gidisinden dolayı önlem amaçlı söylemiş olabilir doktorunuz. Benim de 23.haftamda yapildi bebek önde diye ama bir sorun çıkmadı şükür. Darısı size 😍