MadameHappy34 Bitanemm ilk hamilelikte deri kalın olduğu için hissedilmiyormus:) 22 haftaya kadar hissetmeyen varmış doktoruma sordum dün. Bende 17 haftalığım ve o hissi çok merak ediyorum.
Eceninanne Bitanemm canım benim 2. Gebeligim 20 . Haftada hissttm küçük minik hareketler ama şimdi maşallah sanki dusmn gibi saldırıyor bana .
Betul124 Eceninanne merhaba ilk hareketlerini nerenizde hissettiniz ben çok korkuyorum kasıklarımda hissediyorum da
Pentagramm Bitanemm bende 19+3 üm ama hala hissedemiyorum. Keşke hissetsem diye her gün bekliyorum ama yok 😂
Papatyam38 Bitanemm bende aynı sizin gibi sabırsızlıkla bekliyodum hareketlerini, ilk hamileligim 22. Haftamda tam olarak hissetmeye başladım şimdi 26 haftalık olduk maşallah çok hareketli.
Fatosaydin Bitanemm Bende ayni 18+5 haftalığız arada hareket ediyordu iki gündür hiç sesi yok korkuyorum bisey olcak diye niye böle oluyor ya .Dr kovalamak artık Dr gitsek.
Bitanemm Fatosaydin iki hafta önce geldim kalp atışı güzeldi normal diyorlar göbeğim de hiç yok😁😌 her şeyi takıyor insan
Betul124 Bitanemm ben hissediyorum ama öyle çok değil kasıkta aşşağı da hissediyorum günde 1 defa oda 2. Hamileliğim birde karın yapısına göre değişiyormuş
Eceninanne Betul124 bende öyle kasikta göbek ortasında tekme atyr. Asagi doğru da tekmeliyr bazen korkutyr ama normalmis bebek dönünce neresi olursa tekmeliyr dr dedi.