Sultanas Arkadaslar bebek düşünmeye başladığım dan beri 2 aydır adet gecikmesi yaşıyorum sebebi nedir bilen var mi normalde adetlerim düzenlidir
Minik_annee Sultanas bazen de rahim bebek için kendini hazırlıyor derler benim de çok gecikmeler olurdu beş gün altı gün kadar sonradan nasip oldu inşallah size de olur 🙏
yagizegemom Sultanas banada öyle olmuştu bebek düşünmeye başladıktan sonra ilk başlarda düzensiz olmuştu sonra 1 2 ay düzene bindi sonrada bebişim oldu
Sultanas tgcehnm illaki oldu mu olmadi mi diye düşünüyorum ama stres yapmadim ozellikle bu ay mevsim gecisinden de olacağını düşünüyorum dediğim gibi hep düzenlidir
yagizegemom Sultanas 8 ay sonra 🥲 ama ben dayanamayıp doktora gitmiştim bana bi vitamin vermişti onu kullandığım ay hamile kaldım 🥹
Sultanas yagizegemom hm Allah nasip ederse benim ikinci olacak ben ilkinde böyle birsey yasamadigim için tereddüt ettim
glnr_21 Sultanas ben evlendiğimde 6 ay hapla korundum sonra kendimiz öyle korunduk sonra bıraktım ilk ay bıraktığım gibi hanile kaldım aslıjda ne kadar oldu evlilik sizin