Songul-49 Kızlar 15+2 oldum ama hala cinsiyetinı ögrenemedim haftaya nasıp olursa bidaha gidicem sizin de tahminlerinizi alabilir miyim, cok tesekkür ederim şimdiden..
Mamimamimami Songul-49 erkek mi çok anlamam.doktor hiç birşey demedi mi bende gidecem aynı haftadayiz bacakları mi kapaliydi
Songul-49 ayoLNolduYine ayy inşaAllah canım, Rabbım saglıklı hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah..
Songul-49 Rabiah forum kısmının sol ust kösesinde uc cızgı var alt alta oraya tıkla resim yükle var ona tıkla sayfa senı Google de artıcak orda resim yukle var oraya tıkla galeriden sec kopyala sonda forumda sohbet baslat yerını ac sol ustte yazı yazan yeri tıkla oraya yapıstır sorunla beraber.
Azra45_nur Songul-49 yaa inşallah canım ya inan evlat ayrımı yapmıyoruz ama inan 3 kızdan sonra ne bileyim buda değişik olsun istiyoruz çünkü baglatacam ben o yüzden gene Allaha karsi gelmek istemem rabbim neyi uygun gördüyse odur 😊🥰
Azra45_nur Zekiye_27 yaaa ciddimisiniz banada çevremdekiler erkek bebeğin olacak diyorlar ama ben kızım olacakmis gibi hissediyorum yine 3 kızım var buda erkek olsun istiyoruz ama tabikide hersey rabbime kalmış o neyi uygun gördüyse bize odur 😊 🥰
Zekiye_27 Azra45_nur Sağlıklı olsun tabiki en önemlisi o ama dediğim gibi aynı ultrasonlar ☺️ hayırlısı olsun Rabbim gönlünüze göre versin 🍀
Azra45_nur Duha01 yok bulunamadı çünkü bacakları kapalı dedi şuan çok uğraştım ama göremedim dedi devlet hastanesi 20 haftaya kadar pek bisey demiyo zaten ya beklicez arık 😊
Azra45_nur Happymomeda rabbim ne verdiyse başımız üstünde canım nasip işi artık dileğin için çok teşekkür ederim 🤗