32 haftalık çift kese ikizlerim aceleci çıktı hem pozitif hem negatif olan bu doğum hikayemi okuyan kim varsa evlatlarıma kavuşmam için dua edebilir mi?
21 Kasım sabahında uyandığımda altıma kaçırdım sanıp lavaboya giderken halı ve koridor sırılsıklam oldu ve suyum geldi acil bir şekilde eşimi çağırdım geldi hastaneye gittik yatışım yapıldı sonra serumlar ilaçlar derken erken doğum olacağından durdurmaya çalıştılar doğumu sadece tek kesem patlamıştı
Gece saatlerinde sancım deli gbi arttı dayanamadım ağlıyorum devamlı Nst çekilirken bastırdıkları yerde bıçak saplanıyor gibi hissettim
Hemşirelere doğuruyorum dedikçe suyun erken geldiği için öyle hissediyorsun dediler devamlı
Eşimde yanımdaydı hep belimi okşadı yanımda oldu Allah razı olsun ondan
Sabaha karşı artık çığlık çığlığa bağırıyordum artık dayanma gücüm kalmadı artık vajenimde ciddi bir baskı vardı acil bir şekilde nstye aldılar beni
Kalp atışını duyunca rahatlarım sanıyordum ama sancılar asla izin vermedi buna
Ve hala çığlık atıyorum nazlı biri sandılar beni muhtemelen ama gerçekten canım acıyordu
Sonra kakam geldi gibi hissettim dedim bu cümle ile ebeler hemşireler birbirine baktı hemen alttan muayene etti benim minnak oğullarımdan biri kafasını kanala sokmuş ve 6cm açılmam olmuştu
Hemen sezaryene alıyoruz dediler hazırlıklar falan filan ve hala sabahtan beri suyum Geliyordu
Üstümü giyindim sonda takılacak artık takıldı sondan ama sızdırıyor bu dedim mümkün değil dediler bir daha alttan baktılar ikinci bebeğinde suyu geldi
Ben çok korktum onlara bir şey olacak diye
Sezaryenimi oldum çıktım doğumdan ama evlatlarım Şuan yoğun bakımda yatıyor dokunamadım bile çok istiyorum minnak ayaklarına ellerine dokunmayı
Sizden ricam dua edin bize
Adım Özlem