Yade12 Arkadaşlar normal doğum çok istiyorum ama sanki yapamazsam çocuk engelli olacakmış bir zarar verecekmişim gibi geliyor hep olumsuz hikayeler karşıma çıkıyor.Geç doğum sebebiyle engelli doğuran mı dersiniz,kolumu çıkartırken kıran mı
Masal53 Yade12 ne alaka canım ya böyle şeylerle kim korkutuyor seni?? Sen ıkındıkça bebek çıkıyor bebek çıkınca da ebe tutuyor kimse bi zarar veremez korkma
sersss Yade12 tabi insan korkuyor ilk kez deneyimleyeceğimiz bir şey yani en azından benim için öyle ama böyle düşünürsek sağlıklı bir şekilde doğacağı varsa onu da engellemiş oluruz bence düşünce çok önemli iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🙏🏻 💐
Fatma0001 Yade12 artık devir değişti o engelli kolu kırık biyeri kırık devri eskide kaldı canım doktorlar zaten riskli bişey görünce yada bebeğin kalp atışı yavaşlayınca hemen sezeryana alıyo ben kaç saat uğraştım doğum yapıcam diye 3 yaşında sapasağlam oğlum var ve erken de doğdu suni sancıyla gerileye inanma kalbine kötü şeyler getirme 😊
3458 Yade12 sizi anlayabılıyorum bende sureklı o düşüncedeydim ve olumsuz bır çok sey duydum . Ama emın olun vaktı saatı gelınce ıkınınca cıkıyor o an sıze ole bır güç gelıyor kı bır bakmışsınız kucağınızda .
OksijenliSu Yade12 sezaryen doğumda da tehlikeli durumlar olabilir ona kalırsa. 🙄 Neşter değer, çocuğu asılırken boynu zarar görebilir vs vs. Yani böyle kötü düşünürsen hem kendine zarar hem bebeğine zarar. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🌼
Betul124 Yade12 kuzum bunları aklına getirme olacağında sezeryanla da oluyor evrene kötü enerji gönderme istersen doğum ile ilgili destek alabilirsin doğum koçundan ☺️