Zaten düşük riskin yoksa folik asitten başka ilaç verilmez esas ilaç verilirse bi sıkıntı vardır yerleşme kanamasınin olmasının ya da olmamasının bi sakıncası yok ağrılara gelince 4 haftalikken öğrendim bebeğimi 29. Haftadayim o ağrılar hala var üstelik riskim falanda yok çok şükür gayet sağlıklıyız üstüne görme karın bel kasık ağrısı bulantı kusma baş ağrısı baş dönmesi burun kanaması nefes darlığı bacağa kramp gelmesi her seyden tiksinme hatta ilk zamanlar kilo verme falan bunlar hamilelikte görülen şeyler ağrılar kimisinde fazla olur kimisinde az kimisinde magnezyum eksikliğinden kaynaklanır kimisinde benim gibi sebepsizce aslında bununda sebebi vücut yapısı ve bebeğin büyüyo olması. Kanama için bişey daha söyliyim canım için nasıl rahat edecekse öyle yaparsın ben normal kontrolümü olmuştum saglikliydi sonra yerleşme kanaması oldu senin gibi ağrılarım da vardı bi sonraki kontrole gittiğimde doktora bunu söylemedim ve baktığında saglikliydi risk falan yoktu ama burda ve başka yerlerde okuyorum birisi yerleşme kanaması oluyo bunu doktora söylüyo ve doktor düşük olmasın diye progestan diye bi hap veriyo bence bu çok saçma bişey eğer bende doktora söylemiş olsaydım belki banada verecekti ve boşu boşuna ilaç içip stres olmuş olcaktım tabi bu senin insiyatifine kalmış bişey sadece yaşadığım bişeyi söylemek istedim için nasıl rahat olacaksa öyle yap sağlık bu yanlış bişey söylemek istemem fikrimi söylemek istedim