dilinkopsunemi-bisus KKTCHatiralari cennet hurmasını 2 haftada 12 tane falan yedim belki bünyeyle alakalı ama şöyle ki afedersiniz büyük abdeste zor yetiştim desem yeridir günde 3-4 defa gidiyorum normalde 2 yi geçmiyordu yani ben faydasını görüyorum olgun sulu olanlar mis gibi yenir midem de rahat hazımsızlık da yok. Yani abartıldığı kadar ne etkisi ne yan etkisi oldu 😄😄
KKTCHatiralari dilinkopsunemi-bisus umarım böbrek ve karaciğer sorunu yaşamazsınız afiyet olsun Medine hurması daha sağlıklı tabiki iyi günler 🤗
dilinkopsunemi-bisus BusraDsmirsoy cennet hurması değil cennet elması dense çok net anlaşılır hangisi olacağı ama işte o da hurma bu da hurma diye hop yedik bi 3 kilo kadar 😄😄😄
Hediyemmm dilinkopsunemi-bisus tek değilsin bende öyle sanıyordum cennet hurması olduğunu ilk defa duydum😃
minikoglummm Bende normal hurma diye biliyorum hatta eminim peygamber efendimizin de hadisi var hamile annelere hurma yedirin diye. Tek sayı şeklinde derler hatta 3 5 7 olarak yiyeceksiniz 🙏
Bahar0101 dilinkopsunemi-bisus bende cennet hurmasını Medine hurması sanıyordum yeni siz yazinca anladım bende onu sanıyordum diyorum bir tane nasıl etki edecek küçücük zaten 😅
Ayse-3871 babysevgi bugün kontrolüm vardı 37 haftaligim.hurma ye dedi .bende ozellikle sordum doktoruma medine hurması dedi bu hacıdan gelenlerden.sayinin onemibyok istediğin kadar ye dedi.