mevaninannesii Kızlar 32. Haftadayız az bir zaman kaldı benim 2. Bebeğim daha hiç bişeyi hazır değil kıyafetleri var ama yıkamadım hastane çantası çantalarınız hazır mı Nasıl gidiyor ?
gokce66 mevaninannesii kıyafetleri yıkadım iyi ki yıkamışım zira suan yemek yerken soluk soluğa kaliyorm nefesim bana yetmiyor 🙄 öyle bir kilom da karnımda yok ama nefesim yetmiyor… İki iş yapıp bir oturuyorum 😂😂😂 panda gbi oldm 🐼
cansualisa mevaninannesii Ocak 9 tarihimiz 2. Gebeliğim bende hiçbirşeyimmm hazırlamadım haftaya insallah🥰
gokce66 mevaninannesii bise sorcam insanlara soru sorup neden cvp verme tenezzülünde bulunmuyorsunuz?
Ali-Kaanin-Annesi mevaninannesii 34+4 haftalık olduk Ocak 3 tarih verildi ama erken doğum riskim olduğu için erken de olabilir bu aralar bazı durumlardan dolayı psikolojik olarak çok etkilendim Cok üzüldüm ama toparlanıyorum yavaş yavaş hepimiz birbirimize dua edelim herkesin duaya ihtiyacı var hanımlar 🤲🏻😔❤️
Gulseemaa 33+4 günlük olduk her şeyimiz hazır her an her şey olabilir 😅 hastane çantasını hazırlayınca üstünüzden büyük bir yük kalktığını hissediyorsunuz 💫
mevaninannesii cansualisa bizimde Ocak 21 ama sezeryan olduğu için bir hafta falan önce oluyor sanırım ☺️
ANK__ 32+2 haftadayız ♥️ oğlumun herşeyi hazır kendime sıra gelicek inşallah gücümü toplarsam 💐 sağsalim alalım kucaklarımıza Allah’ın izniyle 😇
mevaninannesii gokce66 dün foruma girdiğimde kızım uyandığı için sadece beğenip çıktım neden bu kadar takıldınız sizde o halde ?
Kubradmrtnc mevaninannesii bende 32 deyim hiçbişey hazırlamadım daha benim 2. Doğumum olcak sadece çok ağırlaştım ama haftaya fln hazırlarım heralde çantamı .
Meltemyll Bende 33 +2 herseyi hazır ama yikamadim son son haftaya alışveriş yapıp şon eksikleri 😴 alıp inşallah hazirlicam🥰🥰
MinnieMouse mevaninannesii bu haftadan sonra ağırlaşıyor insan o yüzden bir an önce yapmanı tavsiye ederim 😬 en azından bir an önce yıka parça parça ütülersin. Yardım eden olursa mis gibi, yoksa elini çabuk tut canım
Omerva mevaninannesii 31+1 haftalık hamileyim 10 ocak doğumum ama hiçbir şey hazır değil üstelik erken doğum riskim var ama inanılmaz bi rahatlık var bakalım ne zaman hazırlicam
mevaninannesii Omerva bende kızımda bu haftalarda herşeyi hazırdı ismi kapı süsü bile ama oğlumun bi ismi bile yok nerden geliyor bu rahatlık acaba 😂
Burcuuuuu mevaninannesii valla uyuyamiyrium 😢 ve ağrım var dünden beri kasığımda kemiğime vuruyor doktora gdiecem ins. bişey yoktur
ozgeozcan 32+2 haftalık ve her şeyi hazırladım ben doğum çantası ufak valizim kendim ve eşim için(refakatçi olarak o kalacak) ☺️ kapı süsü çikolatası hatta hastane için süsler bile hazır 😃
_hayalname3 30+5’iz herşey yıkandı, ütülendi magnettleri bile hazır sabırsızlıkla bekliyoruz. 😍❤️🤲🏻👼🏻
-2erkekannesi- 31+6 oldul bugün 5 ocağa gün verdi doktprum ikinci sezeryan olunca pazartesidem sonra inşallah çantayı hazırlayqvağım Sırt ağrım çok fazla bir süre oturayım ya ayağa kalkacağıö ya da 5 dk olsun sırt üstü uzanacağım
pelindf mevaninannesii bugün 31 olduk biz de eşyalarını henüz yıkayıp yerleştirmedik bu 1-2 haftaya hazırlıycaz nasipse annemle inşallah 🥰
Nimetkayseri1438 mevaninannesii 33 haftqligiz bizde yeni hazırladım bende eksikler var da onlar da alirim yavaş yavaş. Bez ıslak mendil hasta bezi kaldi sadece
Minare 32+3um ve esimin isinden dolayı başka sehirdeyiz. İkinci bebegim olduğu için bazi seyler aldım ama hepsi evimizde. Neyim eksik, ne yikandi, ne kaldi hic bilmiyorum.