Canimtuanam Kızlar22+1deyim ve çok fena gribim, halim yokk:( Ne iyi gelir siz neler yaptınız? Doktoruma yazmama gerek var mı? Grip döneminde bebişim etkileniyor mu? Boğazım ağrımıyor, sadece burun akıntısı ve ona bağlı olarak baş ağrısı var
aogoya Canimtuanam bende dün geç soldum burnum tıkalı halsizlikten ölüyorum bel ağrısından ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum me olacak bilmiyorum Bol bol meyve yemeye çalışıyorum Doktora gittim parol verdi dedim ölüyorum eve git dinlen iyice dedi 😂😂😂
funnymummy Canimtuanam bende aynıyım malesef ne nefes alabiliyorum ne durabiliyorum ıhlamur acaba zararı olur mu ki 1 bardak limonlu korkumdan birşey de yapamıyorum
gokce66 Canimtuanam bir huyum var o huyum iyi ki var 😊 üzülünce mutsuz olunca yalnız kalınca ve HASTA OLUNCA aralıksız saatlerce uyuyorum . Özellikle hasta olduğumda uyumak bana çok iyi geliyor. 3 gün önce griptim 13 saat uyumuşum 1 bardak süt 1 dilim kek yemiştim sadece ama uyandgm da resmen vücudum dinlenmiş kendime gelmiştim 😊
Kuvvetlihisler Canimtuanam bende öyleydim ve bir sağlıkçı olarak kendi yolumu kendim buldum açıkçası pediatrik otrivine günde 2 burun deliğine bir fıs olacak şekilde kullandım özellikle uyumadan önce çünkü maalesef uyuman gerekiyor yoksa her geçen gün daha kötüsün bir de eşim de sağlıkçı ona vitamin serumu taktırmıştım sonra iyileşiyorsun ama 1 hafta kullandım pediatrik otrivini
Tugcemmmm Cuma günü 2 tane yirmilik dişimi çektirdim 2 gün sonra grip oldum mahvoldum gerçekten hem diş agrısı çekiyorum hem burnum tıkalı hem baş agrısı ıhlamur ve limon bana çok iyi geliyor tavsiye ederim
gokce66 Flyy cidden deneyin bunu insan çok dinç oluyor yani bekarken de böyleydim hatta cocukkende böyleymişim 😊
PapatiA Canimtuanam Ben corona olmuştum peterdım Süte bal kat iç Pekmezı az tereyağı ıle ocakta ısıt bı ıkı kaşık ye Parol iç yat dinlen
Kubraurganalper C.tesi sezeryan olucam ve 2 gündür grip artı göz nezlesi olmuş bir şekilde evde dolaşıyorum