Esilam42 İyi geceler hamişlerrrr🥰🥰 Sizden bişey rica edicem büyük beden pijama takımı satan güvenilir site varmı ?? Ben bulamadım hala doğuma 28 gün kaldı 🥺🥺
dilinkopsunemi-bisus Esilam42 pazara çıkma şansınız varsa marka takıntım yok diyosanız bi pazara bakın derim uygun fiyatlı bulabilirsiniz lcw vs bu gibi mağazaların sitelerine de bi bakın isterseniz 😊
Esilam42 ilknur8484 oraya bende baktım ama bazı yorumlar büyük aldık çok küçük kalıplar falan yazınca tereddüt ettim siz aldınız mı bedenler nasıl 🥰
Esilam42 TeoMom bu aralar indirim olunca mağazada sitede bişey kalmamış 😂 ama oraya da tekrar çıkıp bakicam
Esilam42 dilinkopsunemi-bisus marka takıntım yok ya pazara da giderim ama hiç bakmak aklıma gelmedi ya doğru ben birde pazara bakayım çok teşekkür ederim cnmm🥰🥰
ilknur8484 Esilam42 bedenlerin kaliplarj küçük evet ben bilerek bol almıştım bir beden büyük aldim rahatlıkla oldu 😇
TeoMom Esilam42 Ben de alırken hep siteden aldım indirim kuponlarıyla doğuma varsa vaktin bekle bedenler illa güncelleniyor
Esilam42 Edafmo çok baktım ama ya bedenler büyük kalıplar küçük yada kalitesi çok kötü diye yorumlar var :(
ilknur8484 Esilam42 terletmeyen tok penye kumaşı var benim aldiklarimin bir kaç kere giydim şimdiden hem hamilelikte hemde lohusalıkta giyeceğim için almıştım. Memnunum genel olarak 🤗