Cansutgn Merhabalar sevgili anneler ve anne adayları 12 haftamzdn herkese selam 🥰 çok sabrsz bir anne olarak bebeğimin cinsytni çok merak edyrm cuma günü doktor kontrolum var sorucam ama sizler kaçıncı haftanizda ogrndnz acba cinsiyetini🐣
ceylangokce_05 Mysmrt sizin ikili taramayi doktorunuz mu yaptı acaba benimkini radyoloji uzmanı yaptı 12.haftada erkeğe benziyor sanki diye Bi yorum yaptı ama doktor erken daha dedi
Mysmrt ceylangokce_05 devlete gidiyorum evet kendi doktorum yaptı ikiliyi de üçlüyü de. Bana da çok büyük ihtimalle erkek demişti şu an 26 haftalığım kesinleşti artık erkek olduğu😄
Eliffatih63 ceylangokce_05 benimde 13.haftada aynısını söyledi bir an önce belli olsun istiyorum artık 🤱🏻
ceylangokce_05 Eliffatih63 bende canın 2 tane oğlum var bir de kız olsa sağlıkla fena olmazdı ama nasip kısmet sağlıklı olsunda gönül istiyor tabi
Eluf Eliffatih63 ben 14 haftaym dun ozel medikal a gittim sadece benzetti dedi tam net değil 16 haftada netleşir dedi dr ..sen ozelmi gittin
Mysmrt ceylangokce_05 bilmiyorum valla sadece detaylı ultrasonu özelde yaptırmak zorunda kaldım devlette yapılmıyor diye
Cansutgn Bende azbomce hastaneden geldim doktorum ikili test yapınca kemik yapısı erkeğe benziyor ama 16 haftda net soylerim dedi bakalm 😊
kendinehaskadin Cansutgn 13. Haftada öğrendim kesin dedi doktor bakalım inşallah bir minnoş kızımız olacak 🥰
Cansutgn kendinehaskadin hayrlı olsun dizede allh saglkli bir sklde kucagnza almayı nasip etsn insallh😍