Thloe https://www.hizliresim.com/jfmixig Kızlar gebelik testimde hayalet çizgi çıkmıştı cogu kişi göremedi cogu kişi gördü bugün lekenmem başladı açık kahverengi şekilde ama ovulasyon testim böyle çıkıyor anlamadım neden acaba regl günüm takvime göre dündü
Gazeliz Thloe canım ovulasyon testi iki çizgide koyuysa gebelik ihtimali var ama sen tam adet oldunmu yoksa lekelenme tekmi
bebekveannesiii Thloe üstüne görme olabilir kan vermelisin ben de hamile olduğumu ovulasyon testi ile öğrendim
bebekveannesiii Thloe Bence yarın kan ver eğer veremiyorsanda kaset test al erken gebelik testleri genel de yanlış çıkıyo
Deletedmom_69 Thloe Canım her şey olacağına varır sıkma canını ☺️ Bilemezsin belki vardır her yeni gün yeni bir umut demek yitirme inancını bende yoktur diyerek yaptım doktor adet olacaksın demişti çift çizgiyi görünce şaştım kaldım 😊
Thloe Deletedmom_69 inşallah bende de vardır :( sizce var mı bu teste göre hatta bu testi ilk anda çektim sonra çok daha koyulaştı anlamadım :( baş ağrım var ve lekelenmem
Deletedmom_69 Thloe bazısı üstüne de görüyor lekelenme de normal karşılanıyor kuzum en mantıklısı test yapmak eğer elinde varsa çokta umut etmeyecek şekilde yap derim ben ovülasyon testi kullanmadım ama adet dönemi böyle çıkanların genelde gebelik oluyor
Thloe Deletedmom_69 bugün lekelenme yaşayınca çok ağladım umudum gitti şuan da heveslenmek istemiyorum bakalım eğer yarın adete dönmezse gider kan veririm ❤️