Melikesare 28 haftalık hamileyim vajinamda çok fena ağrı var bu durumu yaşayan var mı normal mi acaba?
_gmzenur_ Melikesare 1 haftadır yaşıyorum aynı durumu canım vajina kemiğim ve bacaklarımın vajina ile birleştiği yer hem ağrıyor hem etleri acıyor mor gibi zor yürüyorum. Doktorum bebeğin ayakları aşağıda dönmediği için o baskı yapıyor büyüdükçe dedi.
2cocukluhayatamerhaba Melikesare bende 29 haftalığım aynı ağrılar bende de var ilk gebelikte yoktu bugün kontrolde doktora sordum bebek baskısı ağrı yapar dedi büyüdükçe. Dinlendiğinde geçmiyorsa sık sık oluyorsa şiddetleniyorsa tehlikeli olabilir dedi normalmiş yani
Kanarya_4921 Ben de 30 haftalık hamileyim ilk gebeliğim de böyle Bir şey yoktu bunda bende de var maalesef
Melikesare _gmzenur_ aynı bnde öyleyim sağa sola dönerken bile çok acı çekiyorum demek ki olağan şeyler ilk gebeliğim olduğu için tedirgin oldum bu ağrılara alışacağız artık yapacak bişey yok 🙁 Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte
2cocukluhayatamerhaba _gmzenur_ tam olarak yaşadığım ağrı😀 milimetresine kadar yürürken fena düştü düşecek diyorum kemiklerim
Gldbrr2021 _gmzenur_ aynen benim de tarif ettiğiniz yerde yatinca ve oturunca artan bi ağrım var. Sabahları asla adım atamıyorum bir süre hafif hafif yürümeye çalışınca azalıyor. Yatakta dönemiyorum. Bu sabah resmen acıdan ağladım eşime tutunarak lavaboya gittim. 38 haftalığım iyice sinirlerim bozuldu 🤦🏻♀️
Melikesare Nazan6019 neredeyse 2 aydır içiyorum ama ne bacak ağrıma ne de başka ağrılarıma kâr etmiyor ne yazık ki🙁😢
_gmzenur_ Melikesare Benim ikinci gebeliğim canım. İlk gebeliğimde yaşamamıştım böyle sorun ama bunda yaşadım her gebelik farklı oluyor demekki 🤷🏼♀️
MinelHaapy 18 haftalığım tam olarak aynı yerde aynı ağrıları yaşıyorum özellikle ev temizliği yaparken canım gidiyor 😓 ilk gebeliğimde hiç yaşamamıştım bu tür şeyler rabbim biran önce kurtulmayı nasip etsin
_gmzenur_ Gldbrr2021 az kalmış canım rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip darısı bizlere olsun 🙏🏻 inşallah o ağrılarımız geçer biran önce çalışırken çok zor oluyor😢
mimar_anne 33 haftalığım 27 den beri çekiyorum o ağrıyı yatakta dönmek oturduğum yerden kalkmam vs eziyet geliyor çatı ağrısıymış çatı genişliyormuş canım