SevilArs1 Sevgiliya sizde erken öğrenenlerdensiniz.. bunları okumak beni mutlu ediyor umarım bende öğrenebilirim. Allah bağışlasın her iki miniğinizi de 🙏❤️
SevilArs1 Kleops prensesiniz geliyor demek ❤️ 11. haftada bunu öğrenmek harika olsa gerek. sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😊
Kleops SevilArs1 evet tam olarak prenses ismi ece 👑hepimiz sağlıkla mutlulukla alalım inşallah siz de kısa zamanda öğrenirsiniz ❤️
Berelfgun SevilArs1 10.haftada detal dna için kan verdim. Kromozomdan 12.haftada kesin sonucu öğrenmiştim ama usgde zor her zaman görülmüyormuş bide yanlış olabiliyormuş 16dan sonra en net diyorlar
SevilArs1 Berelfgun Kesin sonuç için yaklaşık bir ay daha beklemem gerekecek gibi görünüyor sanırım. Erken öğrenenler ne şanslı ❤️
SevilArs1 Egemooms Sürpriz yapıyor demek ki annesine 🤣 Ziyaretine gitmeden önce onu hareketlendirecek şeyler tüketin. Ne seviyorsa 😅Belki denk gelir öğrenirsiniz umarım hayırlısıyla ❤️😊
Egemooms SevilArs1 İnşallah bakalım artık gerçi çikolata meyve suyu kek ne bulursam yiyorum Bi yarım saat öncesinden ama yok yani artık hareketlerini hissetmeye başladım ama hala göstermiyor 😂
Cgdm34 SevilArs1 15. Haftamda kontrolum vardı kesın ve net sekılde kız dedı ☺️☺️37. Haftamdayım mınnos kızımı beklıyorum artık