Tubalin Selamlar 2 gün önce sezeryana gittim ve dünyalar Misi bir meleğim oldu. Normal doğum beklerken bir anda sezeryan olmak biraz üzdü beni açıkçası ama bebegimin sağlığı deyip yola koyulduk. Belden iğneyle uyusturldum kızlar herkes sinek ısırığı derdi inanmazdim gerçekten öyle o kadar hafif ki anlamiyosunuz bile.. ameliyata alındım hemen 5 dakika sonra kızım geldi ben hivccc aglamamistim ama onu görünce herseyim gitti sadece ona kaldım🙏 aynı gün kalktım yürürüm sütüm geldi şuan kendimdeyim ve saglikliyiz🙏🙏🙏 size diyeceğim sakin doğum için kasmayin kendinizi bende yapabilirdim ama rahat olmayı seçtim ve çok kolay oldu HERSEY COK GUZEL OLACAK İNANİN . ❤️🙏😍🐞🌹 VE BİZE COK DUA EDİN TEYZELER 🙏
Tgbabsra Tubalin hayırlı uğurlu olsun Allah sizi birinizden ayırmasin sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah
Hasretimmm Tubalin hayirli ugurlu olsun canim belden uyusturmali olmussunuz ya benim ilk gbeligim de tam uyutuldum sezeryanda bu sefer yari olsun istiyorum ama korkuyorum bel agrin olur diyolar korkutuyorlar beni kararsizim
Hasretimmm Tubalin aynen ayilamadim tam uyutmada zaten cocugumu gosteriyolar ama gozumu acamiyorum falan bu sefer herseyiyle yakindan ilgilenmek istiyorum insallah bakalim tavsiyen icin tesekkurler canim bakalim doktorumuz ne dicek