gevezeyazar1 İyi akşamlar kızlar 1 saate yakın sağ üstte sırtımda batmalar oluyo nefes alırken eğilirken çok canım acıyo flan neden olabilir acaba üşüttüğümü düşünmüyorum çünkü evden dışarı hiç çıkmıyorum
parasetamoll gevezeyazar1 benim de oluyor aynı yerin ön kısmında göğüs kafesinde de oluyor dinlenince ya da masajla ancak geçiyor. Uterus baskı yapıyor diye tahmin ediyorum büyüdükçe. Haftanız kaç?
useyma gevezeyazar1 ‘Hiç evden çıkmıyorum..’ demişsiniz.Aslında biraz hareketsiz kalmış ve ardından ani bir hareketle batma yaşıyor olabilirsiniz..evinizde kendinizi zorlamadan hamile yogası.. vs..yapabilirsiniz 🌷Hergün 5 dakika bile yetiyor.🙋🏼♀️
gevezeyazar1 parasetamoll 19 haftalık korktum ya çok canımı acıtıyo çünkü sırtım çok acıyo sol tarafımda olsa kalp dicem ama Allah’tan sağ taraf
nilly Önde olmuştu benim bi on onbeş dakka hiç nefes alamamıştım sonra internetten okudum biraz kollarını havaya kaldırıp yat diyodu öyle yaptım bi süre sırt üstü yattım kollarımı yukarı uzatıp. Sonra bebek hareket edince geçti. Ama arkadaki ağrı farklı bişey olabilir mi bilemem tabi cereyana falan mı kaldın.
gevezeyazar1 nilly hiç bi fikrim yok ama canım çok acıyo birden oldu ya hemen 1 saat önce ters bi hareket yapmadım diye hatırlıyorum ama çamaşır flan asarken cereyana kapılmış olabilirim 😖