pisilusbyesma İkiz gebeler nasıl uyuyorsunuz ben asla yatamıyorum sağ sol sırt üstü oturarak hepsini denedim 🙄🙄
Paramedik16 pisilusbyesma haftanız ilerde sanırım ben 23 haftalık hamileyim genelde yan yatıyorum bazen sırtüstü de yatıyorum ama hemen sırtım ağrıyor
tugbacns pisilusbyesma yatamıyorum 😂 sola ve sağa yatmaya çalışıyorum genelde ama yatakta çok dönen bir insanın dönerken çok canım acıyor 24. Haftadayım. Bazen gece kendimi sırt üstü yatarken de buluyorum ama genel olarak soluma yatmaya çalışıyorum
Portakalcicegi pisilusbyesma 34. Haftamdayım ve zar zor yatıyorum sağa dönüyorum ağrı sağa geliyor sola dönüyorum sola geçiyor zaten sırt üstü yatılmıyorrr gece boyu ağrılar beni takip ediyorr, döndüğüm tarafta anca 10 dakika kalabiliyorum 🙂🙂
ggizem1 İkizlere hamile olduğunuzu kaçıncı haftada öğrendiniz ben 6 cı haftadayım hemogram testim 27951 çıktı ama doktorum tek kese gördü ikiz mi diye sorduğumda cevap vermiyor net olarak
pisilusbyesma ggizem1 6.haftada kalp atışlarını dinlemeye gittiğimde öğrendik. Emin olamadı doktor 3 hafta üst üste çağırdı vajinal ultrason ile kontrol etti hep. 5 haftalıkta değerim 2682 çıkmıştı
ggizem1 pisilusbyesma pisilusbyesma biz kalp atışı dinleyemedik Rahimim geride diye kamerayla baktığında tek kese gördü ama 5+5 de 27951 ikiz belirtisi değil mi
Sultan4141 Adetim iki gun gectiginde 550 ile hamile oldugumu ogrendim 5 haftalik tek kese 7 haftalik 2 kese oldugunu ogrendik
Mucizeuzra Sağ ve sol yatamiyorum en rahat pozisyon sirt üstü oda saglikli degil onun için uykusuz gecelr 🙈
Beriiivan pisilusbyesma 20.haftaya kadar rahattım sonra sadece sağ sol serbest olunca sabaha kadar dönüyorum😂 33 H
Ozcankbra pisilusbyesma sola veya sağa dönüyorum sola dönüyorsam sağ tarafımdan kendimi yastıkla destekliyorum sırt üstü yatmamak için çünkü bir bakmışsın sırt üstü yatıyorum ve çok ağrılarım olmuş oluyor ☺️
SuperMom3 pisilusbyesma yatmak mı 🙄29. Haftadan sonra unuttum nasıl bir şey olduğunu 😂😂😂yatamıyorum canım hiç bir pozisyon rahat değil 😂
pisilusbyesma Ben de 28.haftadan beri bu şekildeyim 31+5 deyim şu an. Doktor 37.haftayı görür gibisin diyor ama ben de güç kalmadı bir de soğuk algınlığı var 10 gündür berbat durumdayım