Cookiee Hanımlar doğum için 1 paket 16 lı depend aldım yeter mi yoksa bir paket daha mı alsam , bu ikinci doğumum olcak ama ilkinde ne kadar kullandım ne kadar süre kullandım hiç aklıma gelmiyor 🤦🏻♀️😄 Bi sıkıntı çıkmazsa normal doğum olacak inşallah
irem-1999-54 Cookiee bi paket dpent 1 paket lohusa pedi alabilirsin eve ciktinmk petle daha rahat edersin bence
zeynepikra_61 Cookiee bende bir paket almistim aslında yetiyor ama kişiden kişiye de değişir mesela ben sık sık değiştirmek istediğim için sonradan ek olarak bir paket daha aldık 🙏🏻👍🏻 çok rahat orası ayrı konu ☺️
1erkekkannesiiii Cookiee 2 paket lohusa pedi aldım hastanede zaten hasta bezi veriyolar yeter diye düşünüyorum sonrası içinde gece uzun pedlerle devam ederim 🙏 ınsallah kanamamız da hemen biter geçer
cansualisa Cookiee 2 paket yetmıstı bana kuzum şimdi el altında getir Migros hemen sok market var onlarda satılıyor ihtiyaç duyarsan hemen sipariş verirsin stoklama bence
Cookiee Arkadaşlar ahiret sorusu sormuyor kaç tane depend kullanmam lazım onu soruyorum niye kimse cevap vermiyor 😄
mimar_anne 1 paket depend 1 paket lohusa pedi aldım sonrasında normal orkid gece ile devam ederim diye düşünüyorum canım
Cookiee Ahsenimveben N_A_Z_L_I_M Geçen e bebekte bakmıştım 9 lu 80 TL bu bana baya uygun geldi https://ty.gl/s8u9r9wqdp
Cookiee cansualisa Haklısın canım ben işimi garantiye alayımda artarsa görümcem hamile ona veririm o kullanır