Edau9 Taricat hahah merhaba canııım☺️Ayyy evet çok şükür ki hayal gibi gelen 36 haftayı gördük🥰iyi o zaman çok fark etmiyorsa ya son gittiğimizde 2.600 falan olmuştu çok şükür 2 buçuğu geçince bir rahatlama geldi🥹Sen nasılsın sancıların ne durumda
Taricat Edau9 oyy masaAllah çok iyi kilosu şükür 😍♥️🤲🏻 valla benimde ara ara sancım oluyor ama eskisi gibi fazla değil kuzum 2 hafta kaldı doğuma zaten artık saldım bakalım 😂 senin sancilar ne durumda devam ediyor mu ?
Deniz33 O anki aciyla yazmisim dogum hikayemi fakat o kadar iyiyimki suan 13 gun oldu cok rahatim hic ağrı sızı yok bence iyikini olmusumdiyorum iki uc gun agrisi
Edau9 Taricat benimde eskisi gibi değil kuzum çok nadir oluyor bu sefer de onlar gelmek istemiyor sanırım 😁😁😁😁
Edau9 Taricat yaa canım bu arada sen artık aktifleşmeye iş falan yapmaya başladın mı?Ben artık çok sıkıldım en azından bir dinlene dinlene ev falan süpürsem mi diyorum 😆😁😄
Taricat Edau9 yapıyorum canım evet yapmadıkça insan iyice bunaliyor 😂 ama dikkatlice yavaş yavaş yormadan dinlene dinlene yap 😂
Edau9 Taricat valla şimdi evi süpürdüm sildim bir rahatlama geldi yaaa😀😀😀😀eşim çok baştan savma yapıyordu🥹😅😅😅
Taricat Edau9 ay onların yaptığı işten ne olur 😂 benimki de süpürüyor siliyor sözde hiçbir fark yok 😂