aogoya Allah’ın izniyle suda doğum yapacağım son dakika bir sorun çıkmazsa eğer inşallah çıkmaz Suda doğum yapan var mı arkadaşlar ? Veya bi tanıdığının tecrübesi ?
beyzzsenturkk aogoya ay bende hep görüyorum merak ediyorum cok istiyorum aslında ama sürec nasıl ilerliyor acaba
Anonimane_150 aogoya bende suda doğum planlaması yaptırdım. Suni sancıyla doğum başlatmıştım. Sancılarım arttıkca havuzu şişiereceklerdi. Bana gelip sordular tekrar dolduralım mı diye. O anda hiç istemedim. Hayır istemiyorum dedim 😆
Karman34 aogoya ben çok araştırdım keşke Tekirdağ bölgesindede olsaydı eğer normal doğum düşünüyorsan canım kesinlikle tavsiye ederim sıcak su sayesinde kesi bile olmadan kaslar gevşeyince cuk diye çıkıyormuş çocuk çok videosu var instagramdan yapan doktorlarında doğum esnasında yayınladığı videolar var 🤷♀️
aogoya Karman34 evet bende silivrideyim ama halkalıdaki bht clinicte takipliyim orda doğum yapacağım inşallah özellikle suda istiyorum çevremde 2 arkadaşım o şekilde doğum yaptı geçenlerde dediğiniz gibi kesisiz bi kaç saat sonra hiç bişeyleri yoktu