Tucemsiiii Ecemnurtinel_45 bugun test yaptım galiba hamileyim emin değilim…. 31 Kasım 1-2 Aralık 😌 post olarak atmıştım test resmini. Belirtim var ama cok umutlanmak istemiyorum. Sol kasığımda ağrı olıyor ve 4 gündür aşırı göğüs hassasiyeti var ve sık idrara çıkmaya başladım
Dlkk44 Ecemnurtinel_45 inşallah hamileyizdir 😍 çok fazla akıntım bel,karın, kasık ve göğüs ağrım var göğüs uçlarımda karardı sürekli idrara çıkıyorum dün 11 de uyudum bugün 1.30 da uyandım sürekli uykum var psikolojik değildir umarım
Ecemnurtinel_45 Tucemsiiii inşallah vardır bebk 😍bn test ypmaya korkyrm üzülmkte istmyrm dayanabilirsem adet gecikmesine kadar beklicem
gucluanne80 Ecemnurtinel_45 valla ben 10 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı üzüldüm bat 1 Aralık
gucluanne80 Ecemnurtinel_45 nasılsınız ya zaman geçmiyor benim çok gaz sancım oldu üçüncü gün bugün neden oldu anlamadım da bugün biraz biraz iyiyim duphaston içiyorum ondan mı acaba
Ecemnurtinel_45 Zaman gerçekten geçmiyor bundan 4 5 gün önce bndede gaz sancısı oldu 2 3 gün sürdü gecti neden oldugunu bilemiyorum
Nurcanben Benimde bat 1 Aralık ama bugün yaptığım testte negatifti bu saatten sonra pozitife döneceğini düşünmüyorum 🤦🏼♀️
boymomyz Nurcanben Bende olmadım bat 1 adet ağrım fena halde var testte yapmadım yok diye düşündüğüm için 🙄