Buseyy Kızlar merhaba, acıkıyorum yemek yiyorum yedikten sonra midem çok bulanıyor kusmak istiyorum kusamıyorum her yemek yediğimde böyle oluyor çok zorlanıyorum 8.haftamın sonuna yaklaşıyorum sizde durumlar nasıl?
Prenses34_annesi Buseyy Bizde herşey geçmiş durumda mide bulantısı geliyor ama çıkmıyor sadece kendini hatırlatıyor onun dışında iştah vs olsun gayet güzel Allah’a şükürler olsun 28+4 üm 🥰
coolmother Buseyy bende 8 . haftadayım aynı durumdayım iştahım yok canım birşey çekmiyor yemek yiyorum kusasım geliyor yemesem bebeğimi düşünüp yemek zorunda olduğum aklıma geliyor bi döngü içerisindeyim … umarım atlatırız
zeyneppp001 Buseyy daha 5+3 olmama ragmen bende ayni durumdayim. Progestan sebep olabiliyomus. Nasil gidicek boyle bilmem zorluyo baya
nur34_ Buseyy bende 6 haftadan yediye kadar oyleydim kusma yoktu bulanti coktu 7 bitti kusmalarda basladi suan 18 haftadayim ara ara oluyor
coolmother Buseyy prilam yazar diyorlar doktor ama kullanmıyorum canım ben şuan sadece folik asit kullanıyorum hap içme taraftarı değilim olurmuş mide bulantısı böyle normal diyorlar