1erkekkannesiiii Hemdemmm normalde sevmediğim bisey olduğu için hiç içmedim canım ama günde bir bardak kahveden zarar gelmez diyor doktorum. Türk kahvesi içiyorum günde bi fincan
Papatyaa_01 Hemdemmm günlük bazende 2 güne bir neskafe içerim mutlaka çok seviyorum :) 2-4 bardak arasıda çay içerim evet fazla ama napıyım canım istiyo :)
Sena-cy00 Daha hiç içmedim ama hep canım çok çekiyor çok istiyordu dayanamadım şimdi yaptım 1 fincan 😊
Svalpydn35 Hemdemmm bir bardak süte Nescafe Gold şekersiz içiyorum canım istediğinde 🙂 hem süt içmiş oluyorum hem de vücudun kafeine de ihtiyacı var diye kendimi inandiriyorum😂
TeoMom Hemdemmm Hiç içmedim değil ama öyle çok aradığım bir şey değil ondan çok içmedim fakat içmek istiyorsan haftada 2-3 gün tüketebilirsin bence
MinikBrokoli Bende aşırı kansızlık var, ne ilaç ne pekmez kurtarmıyor ne zaman kan versem hep düşük çıkıyor Onun için kafein den uzak durmaya çalışıyorum Çay çok açık bir tane , kahvede yok içmiyorum
egeninincisii Hemdemmm Ben içiyorum ama her gün değil. Haftada 2 falan. Daha çok türk kahvesi içiyorum.
Zeynep-Eslem Hemdemmm bn normalde çok içerdim kuzm ama doktorum günde en fazla 1 tane iç fazla içmemeye çalış dedi ama hamilelikte çok canım istemiyor o yüzden arada bir içiyorum
Ysmnrn Hemdemmm normalde de tüketilmemesi gereken bir şey. Kahvenin sağlıklı olanı çözülmeyeniymiş. Türk kahvesi, filtre kahve gibi. İlla posası kalacakmış. Doktorum bana kesinlikle kola ve nescafe yok dedi mesela. Türk khvesi ise serbest
Mello29 Hemdemmm Valla nescafe icmedim ama günde 1 bardak minumum bazen de 2 bardak kahve içtiğim oluyor bagırsaklarimida calistirdigi icinn bırakamiyorum.