1prensannesiiiii Devlet hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı kızlar ücretli mi oluyor randevu alırken belirtiyormusunuz nasıl oluyor
Tubatgn 1prensannesiiiii Devlette ücretsiz Önce kadın doğumdan randevu alacaksınız doktor sizi gördükten sonra yönlendirme yapacak ya da bulunduğunuz il neresi orayı yazalım o ilde bulunan arkadaşlar yardımcı olsun bazı hastanelerde farklı sistem oluyor 🥰
Semra57 1prensannesiiiii eğer İstanbul da iseniz Zeynep Kamil hastanesin de mhrs üzerinden direk detaylı ultrasona randevu alabiliyorsunuz öncesinde kadın hastalıkları ve doğum doktoruna muayene olmanıza gerek yok
ZeynepNilDuran 1prensannesiiiii gebe takibini de yaptıkları için ücret ödemedim. Üniversite hastanesiydi.
Bekleyistebiranne 1prensannesiiiii ben ilk hamileligimde normal kontrole gittim o zmn doktor yönlendirdi para da alınmıyor 🌸
Kayramomm 1prensannesiiiii yok canım alınmıyor bende kontrollerim için devlete gidiyorum önce kadın doğum doktoruna gidiyorsun o senin detaylı ultrason için kaydını açıyor sende 182 yi arayıp randevu alıyorsun bende 7 aralikta gireceğim inşallah
Meea 1prensannesiiiii hayır canım alınmıyor eğer sigortanız yoksa alınıyor diye biliyorum ama oda coknaz bir ücret bende marasliyim gittiğim bir hastane