sonsuzmasalim GulUmut amin inşallah bende çok heyecanlıyım💙 benim de oğlum olacak inşallah. Umut çok güzel bir isim 😍 biz ismini Sarp koymayı düşünüyoruz😇 ben almanyada yaşıyorum ya siz?
deletedmom947 Brlcfrnannesi bana doktorum magnezyum ilacı yazmıştı onu kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama hiç kramp olmuyor bende. Bir sorun isterseniz doktorunuza🤗
aysess Selam kızlar, bende 31+1 günlük hamileyim. Doğum 12 Ocak görünüyor. Ama çoğu bebek artık 41. Haftada geliyor sanki . Ben çok eskilerden 38 haftalık duyardım ama şimdilerde öyle değil sanki bakalım bizim nasıl olacak :)
Guldmr asminko345 doğumunuz oldumu ben hala beklemedeyim ama pazartesi alıcak doktorum ocağa kadar suyu uetmiyebilir dedi
asminko345 Guldmr Hayır kuzum bende bekliyorum 🤦♀️ Gelmedi oğlum 🙄 normal Doğum yapmak istiyorum ama doktorum banada haftaya Perşembe gün verdi bakalım konuşucaz suyu falan iyi mi diye
Guldmr asminko345 benim normal olması imkansız gibi ilk bebeğim sezeryan olmuştu ters duruş sebebiyle bu bebeğinde ters duruyor sezeryan sonrası normal doğum olmasida söz konusu değil ben sadece ocak doğumlu olsun bir kaç günden yıl kaybetmesin istiyordum ama suyu azalıyor dedi doktorum hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler insallah
Aylin123 Kızlar benim anlamadığım 25 26 27 haftalıklar nasıl 10ocakta doğum yapıyo ben 34+4üm 26ocak doğumum 🤔🤔
asminko345 Guldmr Yaaaaaaa yerimmmmm sizi ben 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Sağlıkla büyüt ☘️Kuzum benim 🥰😁 Çok sevindim yaaaaaa bizimde 3 Ocak gün verdiler haftaya bugün paşama kavuşucam suniyle tabi o gelmezse 💁🏻♀️😂❤️❤️
Guldmr asminko345 sağlıkla gelsin insallah normal doğum en sağlıklısı çabucak toparlanirsin bebeğinle rahat rahat ilgilenirsin