Medebru Merhaba! Arkadaşlar 5. Haftaya girdim ama hiç midem bulanmıyor böyle devam eder mi ? Herkes bana daha yenisin ondan sonra görcez senin kusmalarını diyor :/ benim gibi olan var mı?
Haticecinar Medebru canim belkide hic bulanmayacak herkesde bir degilki hamilelik 😊 ama başlarda genelde 7.haftadan sonra basliyor.. ama dua etde bulanmasin
Aysegolcuk Medebru Bende ayni sen gibi düşünüyordum midem neden bulanmıyor diye Suan 10+5 haftadayim yeni midem bulanmaya başladı kusmaya başladım herkese farklı bazilarinin geç bulanıyor veya hiç bulanmıyor
Senos5334 Benim 4. Haftadan beri başladı 8. Haftadayim çok çok kötüyüm baslamiyorsa doktor da gebeliğini sağlıklı buluyorsa hiç dert etme emin ol kusmak çok kötü butun dünya kokuyor geliyor herşey tiksinc
SevimErcis Medebru 6.haftamda başladı 31. Haftadayım ve hala bulantı kusma devam inşallah hiç bulanmazsın. Çünkü gerçekten zor bir durum. 14 kilo verdim üstüne. Herkes kilo alırken ben hala kusmaktan kilo veriyorum. İnşallah bulantın olmaz canım 🙏🏻
Sngrr00 Bu gün 8+3 ve ayağa kalkamıyorum ... Benim de hiç yoktu çok iyi ya falan diyordum 7. Haftadan sonra başladı, inşallah uzun sürmez :(