Ozlemduman 2 hafta sonra detaylı ultrasona giricem ancak detaylı ultrason fiyatları ne kadar bursada bir bilgim yok gidenler beni aydınlatırsa çok sevinirim
Hlydyg Ozlemduman 1000 tl civarında Tomokay, Sonomara sordum Medicana da yaptırdım yerler arasında 40-50 tl oynuyor
Canpamu Ozlemduman ben geçen hafta girdim mehmet özgür akkurta çok memnun kaldım 1 saate yakın sürdü beni kontrol etti riskli gebeyim+ikizlere hamileyim kartla ödedik 8200 tl malesef pahalı ama çok çok çok memnun kaldım onda devam etmeyi düşünüyoeum
Ozlemduman Asli123s ben medicabil hastanesinde Songül hanıma gidiyorum ama orda 1195 ₺ dediler fazla geldi
anne123456 Ozlemduman merhabalar bende mesicsbil Songül hanıma gideceğimde memnun kaldınız mı? Nasıl geçti gebelik süreciniz?
Sbsbs Ben jimerde yaptirdim guzel baktilar ikiz oldugu icin 1700 tl odedim teklerde sanirim 900 civari bisey diye biliyorum
Melodii13 Sonomar ve doruk çekirge uygun dıye duymuştum 700 TL civarlarında arayıp öğrenin isterseniz bunlara önceden sıra almanız gerekiyor belırlı hafta aralıgı oldugu için biran önce randevunuzu oluşturan isterseniz bn sonomarda yaptrmiştm dr.zafer bey gayet ilgiliydı
Ejce Merhaba Acıbadem de Özgür beyi öneriyorum kendisi perinatolog aslında detaylı muayeneyi yetkin kişilerin yapması uygun ama çoğunlukla kadın doğum uzmanları yapıyor, ne yazık ki.