kendinehaskadin Merhaba Mayıs anneleri cinsiyeti öğrenip, hazırlıklara başladınız mı? Neler aldınız ilk olarak ?Kaçıncı haftadasınız? Benim kızım olacak inşallah 🥰 16+3 deyiz yeni yeni birseyler almaya başladım. İlk zıbın, alt üst takım aldım.
MadameHappy34 kendinehaskadin yeni öğrendim 12.ci ayda indirimlerden bebek arabasını falan almayı düşünüyorum elbise olarak çok çelişki deyim önceliğim yatak falan olacak gibi.:)
Simoo123_27 kendinehaskadin 13+3 daha öğrenemedim ama karışık aldım bişeyler🤭haftaya gidecez kontrole inşallah öğrenirim ozaman 14+3 oluyorum
Miniklerim22 kendinehaskadin beşik aldım ana yanı aldım kıyafet aldım kızım olcak 16 3 uz bizde banyo seti alacagım sıra onda birde beşige babynest🌸
mimaranne06 kendinehaskadin Ben daha hiçbir şey almadım.İkinci gebeliğim. Ama ilkinde almıştım hatırlıyorum😊
kendinehaskadin MadameHappy34 hayırlı olsun inşallah. Yolu yariliyoruz çok şükür alışverişi araştırması bile güzel. Bende bakıyorum bebek arabası setlerine , beşik çeşitlerine bakalım. Sağlıcakla gelsin bebislerimiz 🤗
kendinehaskadin Simoo123_27 ara renkler alın ikisine de gider inşallah öğrenirsiniz hayırlı olsun şimdiden 🥰
kendinehaskadin Miniklerim22 aynıymışız bende 16+3 ve benimde kızım olacak inşallah iyi başlamışsınız alışverişe güle güle kullansın bebisiniz 🥰🤗
kendinehaskadin laviniia0 ben beşik olarak ahşap çekmeceli büyük beşik düşünüyordum ama eşim askeriye de olduğu için 2 yılda yer değiştiriyoruz ahşap tekrar bozup yapılınca düzen tutmuyor dedikleri için ondan vazgeçtim. Park beşik çok alınıyor ama onu da araştırdım hem sağlıklı olmadığı hemde zor sallandığını söyledikleri için ondan da vazgeçtim portatif sallanır beşik almayı düşünüyorum şimdilik fikrim değişir mi bilmiyorum. Bebek arabasını de set alacağım onu tam araştırmadım ama araştırıyorum e bebekten ve internetten iyice bakıp kara veririm herhalde
Shrbnkrdi kendinehaskadin merhaba bende 16+4 üm cinsiyetini bir hafta önce öğrendim ufak tefek başladım zıbın müslin örtü aldım simdilik yavaş yavaş almayı düşünüyorum
kendinehaskadin Shrbnkrdi bende zıbınla başladım hatta cinsiyeti öğrenmeden beyaz almıştım ki hangisi olursa giyebilir diye 🥰
kendinehaskadin Esmerim_2727 maşallah siz yolu yarılamış hatta biraz gecmissiniz bile sağlıcakla gelsin 🤗
kendinehaskadin Miniklerim22 evet düşündük hamilelik haberini 1 Eylül de aldık o zamanlar eşimle ikimizinde ortak görüşü olarak kızımız olursa Eylül koyalım demiştik erkek ismi bulamamıştık zaten ve 13. Haftamızda kızımız olacağını öğrendik şimdilik değişmedi fikrimiz.🥰 Siz düşündünüz mü peki
Miniklerim22 kendinehaskadin çok güzel isim bulmussunuz bnde mihra istiyorum ama eşim istemiyor oglumun adını bn koydum bunuda bn koycam diyor ama cok sacma isimler buluyor bn daha hamile oldugumu ogrendigim an kızım olursa mihra olsun diye hep dedim mihra istiyorum cok ❤️
kendinehaskadin Miniklerim22 güzel isimmiş Mihra işte bana da eşimin buldukları çok saçma şeyler geliyordu tek Eylülü ortak beğendik hele oğlumuz olsaydı bulduğu isimleri ben hiç beğenmedim o da benim bulduklarımı beğenmedi tabi çok değişik görüş oluyor siz yine ikna etmeye çalışın yada iki isim olsun birini siz birini eşiniz koysun