kucukkurtc Arkadaşlar 3. gün embriyo transferiyle hamile kalanlar , süreç nasıl ilerledi ne zaman belirtiler başladı ne zaman öğrendiniz sonucu😍🙏🏻
fatiss kucukkurtc belirti arama kimseyle kendi durumunu kiyaslama canim ben senin yerine olsam postu siler hic transfer olmamis gibi bir romana baslardim 😘
61lazkizi61 kucukkurtc benim ilk gebeliğim 3. Gün embirilaruydu 3 gün dikkat ettim sonra normal devam ettim ben 10. Günde test yaptım çok net belliydi gene emin olamadım eşimede söylemedim 14. Gün kan testinde pozitifi gördük 8. Haftaya kadar bir belirtim olmamıştı☺️Şimdi ikinciye hamileyim hemde kendiliğinden☺️
Skryy Canım benim 5.gün embriyosuydu ilk üç gün uzanma eğilip kalkarken dikkat et sonra normal hayatına dönebilirsin demişti doktor ama 11 gün evdeydim pek bişey yapmadım dinlendim çok şükür pozitifi gördük. İnşallah sizde isteyen herkeste hayırlısıyla güzel haberler alır
kucukkurtc fatiss Yaa dimi öyle yapmalıyım aslında çok belirti aramıyorum canım 😍😘ama merakta etmiyor değilim
fatiss kucukkurtc benden sana tavsiye etme canim kimseyi merak etme seninde merak edilmene izin verme cekil kosene poztifi bekle
Lilyum35 benim de 3 gün embriyosu evde dinlendim hasta gibi yattım hiç bir şey yapmadim hiç belirti olmadi çok şükür tuttu ins seninde pozitif olur 🙏🏻
babyse 61lazkizi61 hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻🌼 3. gün embriyosu ikizlerimiz 8 haftalıkken düştü biri de kürtaj ile alındı, bi hafta oldu. tüp bebek tedavisi sebepleriniz nelerdi, kendiliğinden hamile kalma umuduna ihtiyacım var
kucukkurtc 61lazkizi61 yaa harika inşallah benimde öyle olur çok teşekkür ederim 😍umut olduğunuz için 🙏🏻
61lazkizi61 babyse amin teşekkür ederim Allah sizede nasip eder inşallah🤲Ben pcos hastasıydım ama sadece pcos değil bir sürü sıkıntım varmış erken menopoz teşhisi kondu amh değerim 0.005 (yaş27) di ve yumurtalarım çok kalitesizdi bana bir çok doktor senin tüp bebekle bile imkansız dedi ama çok şükür ilk denememde oğlumu kucağıma aldım ve hiç beklemediğim bir anda ama en çok ihtiyacımız olduğu anda kzıımızın müjdesini aldık hemde kendiliğinden☺️ O yüzden umudumuzu kaybetmeyin