Fatmadan selam cnm ne kdr cok ilaç kullanıyosun progestan karaciğerde değerleri yükseltiyor alt ast değerleri yükselince halsizlik kalpte çarpıntı gibi sorunlar yalayabilirisn doktoruna döyle mutlaka. Ben peogestanı enfeksiyon olmasn diye serklajdan snra bıraktm doktoeum bıraktırdı yani. Oksapar iğne bende oluyorm günlük, haftada 2 kez de puroluton iğne oluyorm progestan yerine yani . Onun dışnda corasprin ve bazı vitaminler alıyorum gümlük.. Ben 18. Haftamda olmuştım serklajı şu an 28+4 üm hala bi iyiyim bi kötüyüm bu süreç böyle gidiyor. Bende cok korkuyordum bebek büyüdüköe cok baskı yapacak diye cnkü aşağıda ve vurdukça dikişlerde bir ağrı olıyordu ki çığlık çığlığa kalıyordum öyle ağrıyordu ki vajinal bölgede böyle bi ağrı yoktu sanki.. Doktoruma sürekli diyorum hocam sanki eli kolu ordan cıkacak o kdr uçta hissedilir mi yani oda olacsk o kdr diyordu ama bebek öyle kolau gelmez aklına getirme diyorsu 25. Haftama kdr bebek kasıktan yukarı cıkmadı inan korkarak kendime zarar vermişim şimdilerde daha yukarılarda hissediyorum elini kolınu oynatmasını filan göbek çevremde yada aldınta hissediyorm daha kücükken yaptıgı ağrı olmuyo rabbim kolaylığını veriyor bir şekilde.. Sen çokça dikkat et kendine yeter uzun oldu ama umarm yanıt buldu