Dmrbs18 Ben 21+6 haftalıgım suyu azmıs bebeğin gözetim altında olmam gerekiyormus . Baslıkta yazdıgım gibi benim gibi olan varmı kacıncı haftalarda doğum yaptınız
AyFa1608 Dmrbs18 canım doktorlar alakası yok diyor ama illaki var bol bol su iç havuç suyu iç armut ye suyunu sık iç. Yengemin de suyu azdı 30 lu haftalarda doktorunu bol su iç demişti yengem 5 litre içti günde bidahaki kontrolde normaldi suyu. İnşallah artar Allah yardımcın olsun canım
Rapunzel3846 Canım bana 25+4 te suyun az dedi doktor.. şuan 32+5.. durursa kızım 34 te doğum olcak.çünkü benim su gelişim de oldu o zamandan beri.. daha fazla beklemek riskli.. inşallah senin az olan suyun çoğalır ve sonuna kadar gidersiniz inşallah
Dmrbs18 Rapunzel3846 inşallah amin rabbim hepimizin evlatlarini sağ saglim kucağına almayı nasip etsin
Dmrbs18 AyFa1608 su içiyorum meyve falan yiyorum havucta yiyorum . Ama riskli gebelik olduğu için gözetim altında olmam lazımmış şuan kan sulandirici iğne vs verildi bir sürü tahlil yaptırdım sonuca göre yol izlencek haftam erken benim oyuzden sıkınti gözüyle bakılıyor