Guzelanne56 Arkadaşlar sezeryan doğum yaptım oğlum küvezde süt sağmam lazım saatlerdır uğraşıyoruz bır damla dahı gelmedi ne yapmalıyım gelır mi
Lizbonn Guzelanne56 sezaryandan sonra bazen 2-3 gün sürebiliyor bu durum moralinizi bozmayın süt yapacak şeyler yiyin yani bol su yeşillik hurma kayısı bunlar
Taricat Guzelanne56 bol su iç ve inatla sagmaya devam et . Eğer sağım gücü hafifse pompanın başka bir pompa al tamamen göğsünü kavrayıp guclu çeken bir pompa olsun . Mutlaka gelecek sütun olumsuz düşünme ilk 3 gün gelmemesi bile normal sen inatla sagmaya devam etmelisin
muallimehanimmom5 Guzelanne56 öncelikle sakin kalın ben cuma günü doğum yaptım ve sütüm salı günü geldi düşünün tam 4 gün gelmedi tabi bebeğimi mama ile besledik sarılık olmaması için sütüm gelmesi için bolca boş boş bebeğimi emzirdim bulgurlu şeyler tükettim komposto içtim bolca bir de göğüsünüze sıcak su ile masaj yapın
Ygtzynp Canım hemen ılık bi dus al göğüsterine su tut ovala,etli bişeyler ye,kuru incir havuc komposto falan ve mümkünse iki saat uyu.uyanınca gelecektir
Guzelanne56 Taricat evet hastaneden pompa kıraladık daha guclu cekıyor ıkı saatte bır 15 er dk denıyorum umarım gelir ❤️
muallimehanimmom5 Guzelanne56 rica ederim 😇 Stres okursanız süreci geciktirirsiniz bu arada mama takviyesi yapın mutlaka mama verirken siringa ile verin biz hep siringa ile verdik biberon alışmasın diye
Ygtzynp Canım ben normal dogum yaptım.Dogum yaptığım gün hiç gelmedi,ertesi gün aksam evime gidip dus alıp biraz uyuyunca geldi.Gelene kadar mamayıda az vermişiz ne emmesi ne pompa hemen getirmedi.Gelirse gelir ,gelmezse mama ver sıkma canını
Guzelanne56 muallimehanimmom5 ben beslemiyorum ztn doktorları beslemeye başlamış küvezde yatıyor suan prematüre bebek maması yiyor