Evremmerve19 Zumzugukodummuzzingillatirim o zmaan denemekte fayda var ya uykusuzltan beynim ağrıyor artık 🥲
Zumzugukodummuzzingillatirim Evremmerve19 birde atak haftasi olabilir , bizimkide yeni cikti bugune kadar 2 hafta boyuncs sabah 5leri falan goruyor geri sabah 9 da kalkiyor inatla uyumuyor etmiyordu. Ama bir kac gundur düzeldi sukur en gec 10 da uyuyor sabaha kadsr geri.
Evremmerve19 Zumzugukodummuzzingillatirim bilmiyorum canım ya aldım damlayı başlayacağım bakalım inşallah faydasını görürüz gündüz ful uyudu simdi gece nasıl olcak bilmiyorum
Zumzugukodummuzzingillatirim Evremmerve19 gunduz full uyursa gece uyumaz iste. Bir kac kez sabredip uyutmayacaksin ki uykusu duzene girsin…
Zumzugukodummuzzingillatirim Evremmerve19 bilemedim ben en basindan beri ses isik vs her turlu etkende uyuttum ki ilerde zorlanmayalim. Evde ayarlasam ortam disarda ayarlayamam sonucta… o yuzden suan zorlanmiyorum atak haftalari disinda sukurler olsun…
PapatiA Evremmerve19 o gazından değil o zaman benim yigenımde öyleydi geceleri arabayla dolaştırırdık ordada yıkardı bellı bı sure böyle gidiyo
Zumzugukodummuzzingillatirim Evremmerve19 değişiyor mesela bizde en fazla 1 hafta surerdi. Ama 28inde tam 4.ay doluyir 5.aydan gun almaya basliyoruz ve bu atak geldi ve daha bir kac gundur bitti denilir 2 hafta rahat surdu…
PapatiA Zumzugukodummuzzingillatirim neden böyle oluyor çevremden hep uyumuyor sürekli bağrıyor vs dıye duyuyorum sebebi neyko biz daha 2aylığız daha olmadı ama olucak mı merak ediyorum