erappp Kanda ve idrarda enfrksiyon çıktı yatış verdiler dua edin bana lütfen bir an önce çıkayım hastaneden.
haticenurrr erappp degerin kaç cıktı canım? bende de olmustu antibiyotik kullandım gecti endiselenme bir seycik olmaz🙏🏻
erappp haticenurrr sınırın üzerinde çıktı dediler bende bilmiyorum sadece sonucları bekliyorum teşekkür ederim
Nes1903 Allahim sifa versin bugün bende akşama kadar hastanedeydim enfeksiyon ve şeker yüzünden cuma günü tekrar kan vericem ve sonuca göre yatış olup olmayacağına karar vercez doktor antibiyotik başladım dün inşallah gerek kalmaz evde başka neler yapabiliriz bilgisi olan lütfen yazsin
Birmeleginannesi32 erappp çok geçmiş olsun bende de sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyor kana geçer diye çok korkuyorum ateş basması falan oluyor muydu
Mnrmom96_ Geçmiş olsun bende on gün arayla iki kez yatış yaptım enfeksiyondan dolayı. Serum veriyorlar o gün için iyi oluyorsun ama sonrasnda ayniya dönüyorum. İnşallah sizinki geçer
Fdu Gebeliğimin başından itibaren enfeksiyon var. En son kontrolümde antibiyotik verdi ,birde gece kullanılan toz verdi ama malesef her ay tekrarlıyor doğuma kadar böyle sürecek gibi 😞