aframoms13 Melek1205 merhaba ben 20 haftama kadar her duştan sonra kullandım şuan 27 yiz ve çatlak kremini yine duştan sonra kullanıyorum ama her gece mutlaka bio oil sürüyorum çünkü çok kuruyor ve acıtıyor uyutmayacak derecede. Henüz bi çatlağım yok ama 30dan sonra çatlak kremini de hergğn sürerim sanırım. Bu arada sadece göbeğime değil göğüslerime bacaklarıma basenlerime de sürüyorum yani çatlak oluşabilecek heryere
Gulsenbck Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum gerilmesi geçsin diye 4. Aydan sonra başlamıştım şuan 26 haftalığız herhangi bi çatlak yok tabi ilersini bilemem ister istemez olucak ama
DilekUlucan Merhaba ben 9 haftalık hamileyim The Touch By Seda Altın Çatlak önleyici kremine başladım tavsiye ederim 🙏🏼
aasenaktas 16 haftadan itibaren 20 ye kadar gün aşırı duştan sonra, 20 yle beraber her gün göbeğim iyice büyüyünce de sabah akşam
_Meliss_ Ben 16da başladım bioil ve kantaron yağı dönüşümlü olarak 36ya kadarda en ufak Bir çatlama olmadı ama 36nin ortasında bir baktım ufaktan başlamış şuan 37+3üm hala devam ediyor maalesef yağların faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum