Benimennembirmelek Kızlar şunu yaptım dogumum başladı dediğiniz oldu mu 39+6 haftalığım ama hayla hicbisey yok doğumun başlaması için neler yapabilirim
Sadomazo860 Benimennembirmelek benim 3.gebeligim bebeğimin kafası 2 aydır aşağıda bence bebek karar veriyor geleceği zamanı ben sürekli temizlik yaptım eğilerek yerleri sildim 5.katta oturuyorum in cik erken doğumu tetikledi şuan uzanıyorum 35 haftaligim Dr egilmeyeceksin dedi bunlar doğumu başlatır mi bilemem ama yazayım dedim kimi günde 3 hurmaya kadar yiyor doğumu başlatması için
2suprizbebek Benimennembirmelek sıcak suya oturun derler. Hatta eskiden doğum gecikince kadını hamama götürürlermiş
Annesininportakali53 Benimennembirmelek belli başlı seyler var hurma rahmi yumusatiyor Iliskiye girmek rahmi yumusatiyor Çömel-kalk temizlik yapmak Squat Merdiven in çık Yuruyus yap Gibi….. Ama bence tamamen bebege bağlı ne zaman isterse o zaman geliyor.
Baymehal Benimennembirmelek 40+6 da doğum yaptım geleceği cidden yoktu ıhlamur içtim ve sıcak su torbası ile kendimi sıcak tuttum ılık duş karnıma tuttum bilmiyorum belki bunlar da işe yarar 🤗
Denizleyla Ben kızımda 39+3 olmuştum korktum sezaryandan eşimle akşam ciliski yaşadık sabah sancım başladı doğum yaptım
Cnsu2 Çok manda yoğurdu yedim hamilelik surecinde gec dogurursun dediler 38.5 de kizim kendiliğinden geldi yani o laflar hurafe🙈