DrSnm Kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı gittim( 34+5) ama çok zor şekilde geri döndüm eve o kadar psikolojimi moralimi bozdularki anlatamam zaten plesenta previa totalias tanısı konmuştu ama bu seferde bagrsak genişlemiş dendi iki hafta öncede denmişti yine söylendi ve çok detaylı baktılar 6 prof.uzman. doçent vs toplandi başıma baktılar bebeğim anüsüyani popo deliği gorunmuyo gibi dediler ve bağırsaktaki çıkış ucu kapalı gorunuyo dediler perinatoloji bakıyordu zaten genetige ve çocuk cerrahına yönlendirdiler genetik amnigon sıvısı almaya gerek yok çünkü neredeyse doğum zamanına gelmişsiniz iğne ile sıvıyı alırsak belki doğumu tetikler dedi bencede gerek yok tü zaten sonuç ciksada o zamana kadar çocuk doguyormus zaten çocuk cerrahisi takipte kalıcak pazarteside gelin dedi daha üst hocalarıma gostericem dedi eğer ki böyle bişey varsa da çocuk doğduktan sonra belli olur şu saatten aonra bişey yapamayız dedi gerekirse o zaman çocuğuda alır tedavi ederiz dendi her seferinde farklı şeyler cikiyo gercektn yoruldum psikolojik olarak ta belli etmesemde eşime vs bitik durumdayım artik bağırsağın tıkanmış olması down sendromu yada başka bir sendromunda olabilir dendi çok bunaldım artık hamile kaldığından beri doğru dürüst yaşayamadim hamileligimi bilgisi olan yada bu şekilde olan var mi
Elmalipasta DrSnm ah kuzum benim Rabbim şifasini versin inşallah bu konuda hiçbir bilgim yok inşallah doğduğunda düzelir rabbim yardımcınız olsun çok geçmiş olsun Bütün kalbimle dua edicem 🧡
hayalperest2310 DrSnm ameliyatla açıyorlar pıpı deliği yoksa yeğenimde öyle oldu küçükken ameliyat oldu baya zorluk cekti annesi de kendisi de şimdi 10 yaşında çok şükür gayet sağlıklı Allah tan umut kesilmez inşallah sapasağlam doğar
Suheyla2 DrSnm canım sen üniversite hastanesine mi gidiyorsun bu tarz can sıkıcı şeyleri genelde oralarda söylüyorlar yüzde 70i de olmuyor dedikşerinin inşallah seninkide öyledir stres doğumu tetikler bide erken dopmasın bebiş de onun zorluğunu yaşama
Zeeyyy Benim kuzenime de rahmi yok, popo deliği olmayabilir, böbreklerinde sıkıntı var dediler. Çocuk doğdu, kakasını da yaptı çişini de. Rahmi yok evet. Ona da poposuna giden kanal hiç olmayabilir zihinsel engelli olabilir demişlerdi
Zeeyyy Zihinsel engel var mı. Yok mu bilmiyorum görünürde Bi şey yok, böbreklerinde dolayı enfeksiyon sorunu yaşıyor antibiyotik kullanıyor
DrSnm İnşallah canım çok sağol ameliyatla aciyolar ama o olmayafabilir bağırsak felcide olabilirmiş işte tek çare doğumu beklemek iki hafta sonraya tekrar kontrol verildi 37 olucam o zaman rica edicem sezeryanla alsınlar diye o gün çünkü bebeğimde içerde rahat değil yani rahat gaz çıkaramıyor olabilirmis veya rahat diski cikaramiyor olabilir bu yüzden rica edicem bakalım hayirlisi
DrSnm Suheyla2 Evet üniversite hastanesine gidiyorum canım inşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla bakalım teşekkür ederim 🙏
DrSnm Evet üniversite hastanesine gidiyorum canım inşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla bakalım teşekkür ederim 🙏
Suheyla2 DrSnm o zaman sana şunu söyliyim başka hastanede doğum yaptım 33+4 de akciğer yetmezliği vardı oğlumun küvez serüveni falan atlattık 50 günlüktü bi atak geçirdi acil evime yakın diye oraya gittik neyse bize yatış yapıldı bebeğim yoğun bakıma girdi iki gün sonra normal odaya çıktı vizit gezerken sordum ordu gibi geziyorlar durumu ne oğlumun dedim bana net bir dille çok bağlanma annesi o senin misafirin dedi kavga dövüş imzayı atım çıktım başka hastaneye gittim falan uzun lafın kısası oğlum şimdi birinci sınıfa gidiyor ve çok şükür gayet sağlıklı belki için rahatlar diye anlatmak istedim istersen bi hastane değiştir🥰
DrSnm Valla çok ferahladim okuyunca canım Allah bütün çocuklarımıza sağlık sihhat versin inşallah 🙏 bende plesenta previa totalias te var dendi bunu özelde ünv hastanede develette söyledi o yüzden ben de orayı seçtim hiç olmazsa kan bankasının olduğu yer diye ama yinede bı doktor daha var onada soylicem bugün aramasını bekliyorum haberi var ona da gidip görünucem ben inanıyorum hiç biseyi yok benim çocuğumu da zaten onlarda söylerken emin değiller yani aceba öylemi aceba böylemi diyolar bence hiç bişey yok sağ salim alicam kucağıma kızımı 🥰🙏♥️