Kucuk_melegim Kizlar sanki elektirik cizirdarmiş gibi nasl anlatsam bilmiyorum değişik bir his alt karnimdan vajinama doğru sızı oluyor anlık normal mi 28+2 haftaliğiz
poncikella99 Kucuk_melegim aynisi bende de oluyor hep ayni yerde ama gobek deligimin yaninda ani elektrik carpmasi gibi bisey yururken oluyor benim 28 haftaligiz
_almirasmom Kucuk_melegim bende alaturka tuvalete oturamıyorum bacaklarımı acınca vajınam agrıyo batıyo bacaklarıma kadar batma oluyo
aogoya Kucuk_melegim bendede aynı anormal bir sızı var otururken bazen uzanırken hafif bir sızı ama korkutuyor gerçekten
Kucuk_melegim poncikella99 aynen canim bende aynisini yaşıyorum herhalde rahîm buyuyor bebek buyuyor geriliyor ondan galiba
_almirasmom Kucuk_melegim evet evet yasıyorum hepsınj doktor magnezyum verdı hafıfletıyor ama gene baslıyor aksama dogru :( sebebı sinirler sıkısıyormuş sınırlerınde belırlı boyutu varmış :(
poncikella99 _almirasmom peki zararli bir sey miymis beni korkuttu da biraz daha randevuma da var soramadim doktoruma
Kucuk_melegim poncikella99 normalmiş canım herkes yaşıyor aynı şeyleri bugün halamda dedi doğuma yakin daha cok zorlanicaz
poncikella99 Kucuk_melegim ay normalse rahatladim ben de internetten baktim pek bisey bulamamistim da