Esmakrds Aselervam_41 bu şekilde söylediğimde programda değişiklikler olabiliyor gibi bir şeyler söylediler. Başvuru yaptığım bile muamma benim 😅
Aselervam_41 Esmakrds bana öyle bisey söylemediler ben sadece hoşgeldin bebek basvurusu yapmak istiyorum dedim hemen yardimci oldular siz nerde oturuyorsunuz acaba çünkü belediyeden belediyeye değişiklik olabilir
Aselervam_41 Esmakrds valla beklediğimden daha güzel şeyler geldi özellikle anne bebek çantası harikaydı çok kaliteli ydi çantanın içerisine pisik kremi bebek balmi göğüs ucu kremi pudra gul suyu bebek bezi emzirme yastığı islak mendil ates ölçer bunlar vardı
limoncicegimFO H_350426 ben de Aliağa dayım merak ediyorum internette araştırdım biraz veriyorlarmış ama bilemedim yine de
limoncicegimFO H_350426 internette başvuru var İzmir belediyesi için de bebek doğmuş olması gerekli çünkü anne baba bebek tc si feln istiyor
Aselervam_41 melike_33 kocaelide veriliyor sadece süt parası olarak tek seferlik 450 tl yatıyor belirli marketlerde sut veya süt urunleri alabiliyorsunuz
Aselervam_41 Esmakrds inşallah canım 🥰 ben gazilerde oturuyorum bence sırayla gidiyorlar yakında seninki de onaylanır
Aselervam_41 Esmakrds evet kendileri aradi siz 153 arayip basvuru yapınca size bi mesaj geldiyse başvurunuz alınmış demektir ama hic sms felan gelmediyse tekrar arayin