Duyguuuahmet Kızlar merhaba Haftamdayım ve karnımın şiştiğini hissediyorum sizce normal mi yoksa ben mi yanlış hissediyorum 🥰
guzelanne01_ Duyguuuahmet hemen karnım çıkıyor benim ilk kızımda karnım dümdüzdü 50 kiloydum ilk ay reglım geçti hafif bi belirleşme vardı 2 ay geldimde gözle görülür oldu Karınla alakalı bi durum şuandada aynıyım 2 gebeliğim☺️
melikedelibas @Duyguuuahmet Kuzum o haftalarda çok gaz oluyor gaz siskinligidir o mesela bazen sabah kalktiginda olmaz genelde karın 20. Haftadan sonra beliriyor 😘
BBuseY 22 haftadan sonra xs kıyafetlerimden s bedene geçtim 😃 şimdi 27 hafta olcaz M bedene geçtim 😃 doğuma kadar bakalım hangi beden olcaz.
milatlas13 BBuseY 35ten bildiriyorum,xs ile başladığım bu yolculuğa eşimin m beden kazaklarına,kapşonlularına geçiş yaparak devam ediyorum ben😅
BBuseY denizarenmom çözümü buldum 😍 e bebekten tayt aldım misss çok rahat sıcak tutuyor esnekte sizde bakabilirsiniz
Peri_kizi Duyguuuahmet kayınvalidem şöyle diyo iç karnı geniş olanın karnı fazla çıkmaz diyor ama dar olanlarını hemen belli eder diyo ne kadar doğru bilmiyom ben 11+4 haftaligim hafif karnım var ama dışardan bakınca hamile olduğum belli olmuyor
kendinehaskadin Duyguuuahmet benimde 7 8 haftalikken kocaman oldu karnım hatta 3 4 aylık gibiydi gaz ve kabızlık sorunu yaşıyordum ama hemen fazla çıktı iç karnım darmış ve iç karnı dar olanın hemen çıkabiliyormuş sizinde öyledir bence doğrudur 🥰
HSena38 Duyguuuahmet 7.aydan sonra hamile olduğumu anladılar 9. aya geldim hala insanlar hamile değilim gibi davranıyor 🙊 Otobüste vs ben hariç bütün hamilelere yer veriliyor 🤣🙈🙊
Leilani Duyguuuahmet benim de o haftalar karnım belli olmaya başladı başta gazdır diye düşündüm ama bence öyle değildi. Herkes yok galan diyordu ama herkesle aynı olacak diye bir şey yok ki bazılarında erkenden belli olur işte
sssyyysss Duyguuuahmet benim 11. Haftadan itibaren karnım çıkmaya başladı, şu anda 13+5 içindeyim, dar giydiğimde gayet belli oluyor. Gaz falan da değil 😏 Sen gaz mı göbek mi daha iyi anlarsın canım,tamamen yapısal bir durum çünkü.