d1212 Merhaba 3,5 haftalık hamileyim reglden önce öğrendim iki gün önce hcg değerim 12 ydi bugün 173 çıktı doktor ikiz gebelikten şüpheleniyorum dedi değerler normalmi yaşayan varmı
guzelanne01_ d1212 reglden kaç gün önce öğrendiniz ikizlikle nasıl şüpelendi anladım ilk kızımda değerim reglımdan bir gün sonra yaptım 118800 dü ama ikizlikten şüpeleniyorum demedi🙈
-Nazlican35- d1212 bnim ilk 503 idi iki gün sonra aynı saatte aynı laboratuvar olmasi çok önemli bu arada yine kan verdim 1158 çıktı yani %50 üzerinde ise ikiz bnim öyle ikizlerim oluyo çok şükür
Tubatgn Qnl Erken döllenme olmuş canım öğrendiğimde 3+5 olmam gerekirken bir hafta sonra gittiğimde tam 6 haftalık olduğumu öğrenmiştim hep ileride gidiyorum 🤗
d1212 -Nazlican35- evet ultrasonla da bakıp ikizden şüpheleniyorum dedi iki gün içinde 12 den 173 e çıktı
Likayolcusu d1212 benim de betam baya hızlı artıyor bende çok isterim ikiz veya üçüz olsunlarr 🥰🥰🥰 cuma günü kontrole gidicem belki duam kabul olmuştur keseyi görücez ☺️☺️ sağlıklı olsunlarda tabi
Likayolcusu d1212 ben bu gün öğrendim çift yumurta ikizleriymiş benim bebişlerim siz öğrenwbilsiniz mi 🥰🥰