FYumrukaya Şuan yeni hamileyim daha 5 haftalığız da merak ediyorum sürekli sürekli yemek yemek zorundamıyım kahvaltıdan sonra meyve kuruyemiş tüketiyorum sonrasında akşam bide eşimle yemek yiyorum okadar
BBuseY FYumrukaya hayır canım sürekli sürekli neden yiyesin . Sabah güzel kahvaltı 🍳 öğlen atıştırmalık ( meyve , kuru çerezler , yoğurt ) akşam normal yemek yatmadan da laktozsuz süt içebilirsin 🤗
isimyazmakzorunlumu FYumrukaya rahatsız olmuyosanız bir şey diyemem ama hafta ilerledikçe uyumadan önce bir şeyler yemeye ihtiyaç duyuyor vücut. Sabahları feci bulantı yapıyor yoksa. Benim tecrübem bu yönde oldu en azından. Bir şey yemek istemiyorsanız bile bir bardak süt ve ya kefir ya da bir kase yoğurt yiyebilirsiniz bence. Doktorum da böyle tavsiye etmişti yemek yemiyordum ben de akşam.
ilkanneyim06 Yani ilk başlarda ben bulantılardan dolayı doğru düzgün hic bisi yemedim 24 haftalığım şuan canım ne zaman yemek istese acıktığımk hissetsem o zaman yiyorum gecede bazen kaçırabiliyorum ama fena mide yanması yapıyo