Bernnnaaaa Bebisss12 23.haftada oldum 10 dklık bir işlem uyutuyorlar zaten. Çıkınca yaklaşık 6 saat ayağa kaldırmadılar sonra yürüdüm çok az yine yattım kalktıkta kanamam oldu doktorum normal 1 hafta sürer dedi 2 güne kanamamda bitmişti 2 hafta kadar yattım şimdi kendimi yormadan işlerimi yapıyorum 34+1 olduk
EdaGmk Bebisss12 23 haftalıkken oldum kesem aşağıdaydı ameliyat anında suyun gelebilir dedi doktor. Şükür iyi geçti 32 olduk hala her hafta suyun her an gelebilir diyor
Sahinur Haftamda yaşadım canım.aşırı kasık ağrısı ve krampla akşam hastaneye gittim rahim ağzı uzunluğu sınırın altına inmiş dedi.bi gece hastanede kaldım serum ve ilaçla sancım dinince ertesi gün serklaj yaptı.benim olduğum hastane epidural yaptı bazı hastanelerde genel anestezi de oluyormuş..işlem 10 dk civarı sürdü ertesi gün taburcu
Bebisss12 Bende 24. Ncü haftamdayım bugün kontrolüm vardı doktorum devamlı ölçüm yapıyordu progesteron da kullanıyordum 32 lerle başlamıştık bugün ilaca rağmen 22 ölçtü ve riske atmak istemiyorum dedi yarın serklaj olacağım 😞
Bebisss12 EdaGmk neyse ki 32 olmuşsun inşallah güzelce haftanı tamamlarsın canım darısı bana umarım güzel geçer çok stres yaptım
Psknzn Bebisss12 ben serkaj oldum maalesef suyum az az da olsa gelmeye başladı 24. Haftayım 2 haftadır yatıyorum bu sebeple
Bebisss12 Nsdylmz progestana devam ediyorum, magnezyum, adalat, ve normal diğer vitaminlerimi kullanıyorum doktorum bunları uygun gördü. Ayrıca serklaj yeni olduğum için bir de antibiyotik başladı
Nsdylmz Bebisss12 ya bana birsürü ilaç verdi doktor progestan,progestan iğne,prultn depot iğne,duphaston,coraspin çok fazla geldi bana
Bebisss12 Nsdylmz doktorunuz verdiyse muhtemelen bi sorun olmaz diye düşünüyorum 🤷🏼♀️ kaç haftalıksınız
Nsdylmz Bebisss12 13 haftalığız pazartesi serklaj yapılacak bu ilaçları önden kullan dedi doktor 1 haftadır falan kullanıyorum