Alperyekta37 16 haftalık hamileyim 14.haftamda gittim cinsiyet öğrenmeye doktor çok net bi şekilde %90 kız dedi ama herkes erkek göbeği var sende diyor ya sinirlerim bozuldu bi oğlum var varlığına çok şükür onda ki karnıma benziyor olabilir mi ya
Sevvalkvkl Bana da kız gibi dediler en başta 28 haftalık olana kdr kendini göstermedi ve dün öğrendim ki kızım olacakmış 😇 bence alakası yok çünkü benim karnımda sivri sadece kalça ve bacak bölgesinde kilom var
Alperyekta37 Sevvalkvkl dimi ya karın yapısıyla alakası yoktur bencede,oğlumda da hiçbir belirtim olmadı bulantı ağrı kusma bunda da yaşamıyorum bünyesel dedim erkeğe bağlamayın dedim öyle de oldu galiba 😂
Meryy00 Sevvalkvkl kalça da kilosu olanın zaten kızı olur derler cnm benim bı kızım var kaynanam hamilelikte kızın olck kalcan büyümüş demişti 🤭
Sevvalkvkl Alperyekta37 oğlumda bulantı falan yaşamadım ama bu hamilelikte fazlasıyla yaşadım ağır geçiyor diyebilirim
suelin Sevvalkvkl kiz bebekte aşırı kusma yaşadım Erkek Bebek hamileliği henüz deneyimlemedim bilemiyorum 🥰 ama cok isterdim oğlum olsun