Sevgi2023 Bilgee_yel 32+0 olduq bugun agrilarim baya oluyor bi kac gundur galiba erken gelicek 36dan sonra❤️mide yanmsina bana cekirdek cok olmasada iyi geliyo azda olsa 🫠🥺
Bilgee_yel Sevgi2023 bana maalesef ki hiç bir şey fayda etmiyor ne maden suyu ne de karbonat ne de sakız çiğnemek 😥
Bilgee_yel Melisasis inşallah açılma ve rahimde daralma yoksa korkma ben de 30. Haftamda erken doğum riski ile yattım ciğer geliştirici iğne vurdular daha üç hafta geçti çok şükür iyiyim
Cigdem_27 Uygulamada 0 gün 😂🤷🏼♀️ ama ne gelen var ne sancı ne açılma 🤷🏼♀️🤰🏼 şimdi beklemek daha zor geliyor artık
Bilgee_yel Cigdem_27 😍😍 ya benim şimdiden 1 cm açılmam var rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Bilgee_yel kubra24ada 🥰🥰 aynı beni ki de erkenci davranıyor ama bakalım neler olacak hayırlısı olsun inşallah ❤️
kubra24ada Bilgee_yel sezeryan olduğu için 1 2 hafta erken alır diye düşünüyorum doktor daha konuşmadık doktorumla ama hayırlısı sağlıklı doğsunlarda inşallah 🥰
1erkekkannesiiii Bilgee_yel bende hepsi varrr heyecan korku endişe mutluluk 🥹🥹😍😂 hayırlısıyla gelsinler 🤗
Hanife47 Bilgee_yel benim saatim kaldı nasipse sabah 6 da yatışım var ayyy çok heyecanlıyım ve korkuyorum 3cu sezeryanim ama korkuyorum yinede😥
Bilgee_yel Hanife47 kendinize korku vermeyin şöyle düşünün evladınıza kavuşacaksınız onun mis gibi kokusunu alacaksınız sakin kalın sonuçta bir kaç saat olacak ağrı ama bir mucize gelecek rabbim yardım eder bol bol dua edin 😍🥰
Bilgee_yel Tulay09 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay bir şekilde doğumun olur🥰❤️
Azizekaplan112 Hanife47 1 aralık perşembe verecek doktorumuz 36 haftalıkken gittim en son 15 gün sonra bi daha göreyim gün vereyim dedi bana da geç kalmış gibi geldi ama önceki dogumumda da 1 gün öncesi gün verilmişti ertesi gün dogum oldu
Bilgee_yel Elisam123 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 kolay doğumun olur inşallah ❤️😍
Bilgee_yel Elisam123 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰 kolay doğumun olur inşallah ❤️😍