Nursl7 @Tugceasel21 annem geliyor bugün kızıma bakmaya yarın hastane işim var diye 😃 geçen hastaydı canım çekti güzel yapmıştın dedi bende bugün geliyor diye yapayım dedim aklımda kalacağına
Tugceasel21 Nursl7 iyi yapmissin benimde aklimda normalde bugun makarna vardi ama evde kalmamis yagmurda cok yagiyor kizimla da cikamicagim icin hemen pratik yaptim 😁😁
Laliinnvanilya Tugceasel21 elinize sağlık. Ben bugün annem deyim pancar sarması maraş tarhana çorbası salata turşu tere ayran var bizde de
Tugceasel21 Siracinannesi benimde oyle her gun ne yapacağımı bilmiyorum bide benim kizim herseyi yemiyor bide 2.ye hamileyim 😄
Siracinannesi Tugceasel21 benimde 8 yaşında bir oğlum var birde ikinci oğlum oldu o da 4 buçuk aylık 😂 bana yemek yaptırmiyor küçük sıpa onu kastettim 😂 sağolsun hep bir ilgi peşinde 😂
Mucizebebek2 Tugceasel21 aparatını aldım da öyle yaptım bende elimle yaptığımda hem şekilsiz hemde çatlak oluyodu
egeninincisii Tugceasel21 Elinize sağlık afiyet olsun 😍 bizim de köfte , patates kızartması , havuç tarator var. Oğluma da tarator yerine pirinç pilavı 🫶🏼
Tugceasel21 Siracinannesi benimde kizim 16 aylik birde oglum olucak insallah saglikli olur bagirsaklarinda parlaklik cikti kizimda da cok korkmusum hamileligim husran gecmisti busa oyle olsun istemiyoru🥺🥺
Siracinannesi Tugceasel21 bişey olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut kuzum 🙏 Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah 🙏💓