mucizemizibekliyoruzz [bilinmeyen] gitmedim ama eski ve iyi bir hastane olduğunu duymuştum. Odaları falan küçükmüş tabi eski bir hastane de olması kaynaklı galiba. Ama doktorları iyiymiş. Oyüzden tercih ediliyor. Kalacağınız 1-2 gece zaten.
FulyaGrkn [bilinmeyen] Aslı hanım için olumlu şeyler duydum hatta 2 arkadaşımın doğumunu o yaptırdı gayet memnundular.
Alparslanmom Ben Aslı hanıma gidiyorum çok şeker bı bayan aman aman bı ilgisi yok ama bu zamana kadar hiç bı sorun yaşamadım hastanedeki ebeler hemşireler çok güler yüzlü yani kasvetsiz şirin bi hastane 😊
Burcu35 [bilinmeyen] Ağustos ayında ablam doğum yaptı orda canım. Doktoru tahir özgüder. Hastane eski ama ilgi alaka çok güzel sizin çağırmanıza gerek kalmadan kimin ne görevi varsa gelip hallediyor ben bu yönünü çok beğendim
Rusenali Burcu35 Merhaba ablaniz tahir beyden memnun kalmış anladigim kadariyla doktora ve hastaneye toplam ne kadar verdi bilgi vermeniz mümkün müdür siz 2500 yazmışsınız toplam mi yoksa sadece doktor mu.cevap verirseniz çok mutlu olucam.saygilar
Nisam2008 [bilinmeyen] ben kızımda orda doğum yapmıştım ama doktorumu dışardan getirtmiştim anlaşması yoktu.Ebeler ve hemşireler çok ilgiliydi çok memnun kaldım.
dimpllle [bilinmeyen] bende resat bozoklara gidiyorum canim memnunum 29 ekimde dogumum olucak insallah hastanede sessiz sakin ve ilgili bi hastane oneririm
Matahari dimpllle benim doktorum da reşat bey bu hafta ben de sezertan olacağım sonucu bildirir misiniz acaba ayrıca sezeryenı seçmenizin sebebi nedir
dimpllle eeeqq 29 ekime kdr kendi gelmesse suni vericek canim normal dogum olucak insallah acilmam olursa olmazsa sezeryan
SinemAyaz Bende Manisa Turgutlu da yasıyorum buradaki özeldeki doktorum çınarlıyla anlaşmalı aralıkta sezeryan düşünüyoruz nasipse biraz ücret artmış geçen randevumuzda bahsetti 2500 olmuş sanırım
eeeqq dimpllle benimde aynı şekilde 3 kasım :) sezaryeni lazerlemi yapıyolar bilgin varmı sormayı unuttum ben 😐
dimpllle eeeqq valla yok canim sezeryan ikinci planda oldgu icin hic sormadim estetik oldugunu biliyorum sadece lazerdir herlde
Hhhzzzlll3545 [bilinmeyen] ben daha dogum yapmadim ama asli hanim cok tatli ve guler yuzlu her istedigini ve sorunlarini karsilaayn bir doktor yani bi kac arkadasim da dogum icin asli hanimi secmis ve cok memnun kalmis 🤗😇
Elcan [bilinmeyen] bende istanbuldan gelicem resat beyi cok duydum daha once hic gitmedim ayin 23 u icin randevum var ilk defa gidicem insallah memnun kalirim dogumuda orda dusunuyorum. Odalari evet kucuk ama yeni yapilan odalarida var onlar daha guzeldi ama duvara felan bisey yapistirmak yasakmis sus icin bahsediyorum.