rabi4658s Arkadaşlar 39+4 de sezaryan ile doğum yaptım bebegimin cigerlerimde organlrnda bişey yok faakt burunundan düzgün nefes alıp. Veremiyor sizdede aynı sorunu yaşayıp kuvozde kalan oldu mu bu ne kadar sürdü sadece dün 1,dk görebildim😭
hayalperest2310 rabi4658s bir hafta 10 güne düzelir inşallah canım yeğenimde vardı çok şükür çıkarıldı bir haftaya
hunilimom rabi4658s benim kızım kuvoze girmedi hemen hava verildi daha sonra ben takip ettim ama kuzenim kızı 10 gün felan kaldı acil sezeryan olmuştu
sedaa_aa rabi4658s benim kızım bir gün kalmıştı sadece geçici solunum sıkıntısından dolayı. Birkaç gün sürer en fazla çok sürmez
rabi4658s hayalperest2310 sütü nasıl sagiyordu makina ile sütüm gelmiyor ki çocuğumu nasıl bedlesinler😭
Emotion07 Canım bende 11 gün önce doğum yaptım bebeğim oksijensiz kaldı doğumda 8 gün küvezde kaldı canını sıkma dik dur yoksa sütün hiç gelmez bol bol 2 saatte bir sütünü sağ gelir sütün hiç kimsenin sütü doğurur doğurmaz gelmiyor zaten moralini bozma seni çok iyi anlıyorum Rabbim bi an önce kavuştursun sizi 🙏🏻
Zyynnp8 Benım oglum da da solunum sıkıntısı olmustu. Yaklasık 1 hafta kuvezde kaldi.ben emzirme saatlerinde ınıp emzırebıkıyordum. Yoksa sut sagıp bırakıyordum. Agzına hortum atmıslardı ordan beslenıyordu.hiiçç korkma bu surecte kendini toparla ilk olunca uzuluyorsun anlıyorum ama bunu fırsata cewır kendini iyileştir.en kısa surede alırsın kucagına Allahın ıznıyle