GamzeBalci Kızlar bugün kanamam olduğu için doktora gittik ikiz bebek beklediğimi öğrendim. Biri 1 hafta geriden geliyor. Böyle durum yaşayan var mı?
3babymom GamzeBalci kuzenimin de öyleydi ilerleyen haftada aynı oluyolar bir hafta sıkıntı değil şuan küçükler merak etmeyin
Qnl GamzeBalci en başından. Beri :( ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilir 29 haftadır wc harici hiiiiç kalkmadım yerimden :(
Sultan4141 Benimkiler tek yumurta ikizleri bastan beri aralarinda fark vardi hala var doktor normal oldugunu soylemisti
GamzeBalci Tire35 Geçen hafta pzt gittim doktorum 8+2’sin demişti her şey normal dedi bugün kanamam olunca başka doktora gittim ikisinin de kalbini dinletti🥹
Fatosfato GamzeBalci canım bende ikizim biris i geriden geliyo hiç tedirgin olma benimkilerinde 3 gün araları var. Onemlı olan gelişmeleridir
Sultan4141 GamzeBalci benim kirmizi kanamam bile olmusti hatta dusuyo artik dedim ama cok sukur bir sorun olmadi gecti sonra
Paramedik16 GamzeBalci kanama benimde oldu hemde adet kanaması gibi pıhtı filan düştü bebekleri düşürdüm sandım çok şükür geçti gitti stres yapma bol bol dinlen canım geçicek bunlar